Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς «Γη της Ελιάς».
Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης είπε πως η Μυρτάλη, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Αφροδίτη Λιάντου, δεν θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν. «Δεν ξέρω αν θα πεθάνει η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη Λιάντου για να λέμε και το όνομα της ηθοποιού, δεν θα είναι στην τρίτη σεζόν. Είναι κάτι που συναποφασίσαμε. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω τι θα γίνει και πως θα φύγει» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.