Γιόκο Όνο: Εγκαταλείπει μετά από 50 χρόνια το διαμέρισμα που ζούσε με τον Τζον Λένον

Γιόκο Όνο: Εγκαταλείπει μετά από 50 χρόνια το διαμέρισμα που ζούσε με τον Τζον Λένον

Η χήρα του Τζον Λένον μετακόμισε σε μια αγροτική φάρμα στο  κοντά στο Φράνκλιν της Νέας Υόρκης, την οποία είχε αγοράσει μαζί με τον εκλιπόντα σύζυγό της

yoko-ono
Η Γιόκο Όνο αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη, μετά από 50 χρόνια.

Η χήρα του Τζον Λένον μετακόμισε σε μια αγροτική φάρμα στο βόρειο σημείο της πολιτείας, την οποία είχε αγοράσει μαζί με τον εκλιπόντα σύζυγό της.

Πρόκειται για μια φάρμα 600 στρεμμάτων κοντά στο Φράνκλιν της Νέας Υόρκης, την οποία αγόρασε με τον frontman των Beattles το 1978.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η τραγουδίστρια και ακτιβίστρια, που έκλεισε τα 90 την περασμένη εβδομάδα, δεν έχει σκοπό να επιστρέψει ξανά στο Μανχάταν και το διαμέρισμά της, παρά τις πέντε δεκαετίες που έζησε εκεί.

Ωστόσο, αναφέρεται πως δεν σχεδιάζει να πουλήσει το διαμέρισμα του έβδομου ορόφου, στο Upper West Side, αφού είναι το μέρος που ζούσε κάποτε με τον Τζον Λένον. Πριν από 42 χρόνια, ο μουσικός άφησε την τελευταία του πνοή στα σκαλιά της εισόδου του κτιρίου.

Αν και η Γιόκο Όνο κάποτε ήταν μια από τις διασημότερες προσωπικότητες της Νέας Υόρκης, αναγκάστηκε πλέον, να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα, λόγω της κακής κατάστασης της υγείας της τα τελευταία χρόνια.

Κλείσιμο


Έχει αναφερθεί ότι χρειάζεται νυχθημερόν ιατρική φροντίδα, ενώ σε μια εκδήλωση το 2017, εμφανίστηκε σε αναπηρικό καροτσάκι. Μάλιστα, τότε δήλωσε, ενώ ανέβηκε στη σκηνή: «Έχω μάθει τόσα πολλά από αυτή την ασθένεια». Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Ανοικτό το ενδεχόμενο debate Μητσοτάκη - Τσίπρα ενόψει εκλογών, λέει ο Οικονόμου

Στη φυλακή για άλλους έξι μήνες παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Ηρεμήστε», φώναζε ο υδραυλικός στους Αλβανούς λίγο πριν πέσει νεκρός στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης