Τριαντάφυλλος: «Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω θα το έκανα, δικαιολογώ Δαλάκα και Ασημίνα»
«Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star», με τους Μπλε, οι οποίοι αποχώρησαν από τον στίβο μάχης, καθότι ένιωσαν αδικημένοι από τη στάση των Κόκκινων. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε για την αποβολή Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου, για τη συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη, αναφέρθηκε στον Ηλία Γκότση και στην τηλεθέαση.
Για την αποχώρηση των δύο γυναικών, οι οποίες αποβλήθηκαν εξαιτίας της παράνομης χρήσης κινητού τηλεφώνου: «Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της Ασημίνας και της Δαλάκα. Αν ήμουν στη θέση του Μπάρτζη, δεν θα τις έδινα. Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο δεν είδα να γίνονται όργια. Η παραγωγή σε εμάς ήταν πολύ αυστηρή. Εγώ για να κλέψω φαγητό περπατούσα βράδυ στη ζούγκλα 4 χιλιομέτρα με δική μου ευθύνη και αν πάθαινα κάτι δεν θα πληρωνόμουν ποτέ».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq8py6z0pke1)
Στη συνέχεια ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε: «Η παραγωγή ξέρει τα πάντα. Έχει παντού σεκιούριτι και κάμερες. Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα. Δικαιολογώ απόλυτα Δαλάκα και Ασημίνα. Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα. Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε… Νόμπελ πυροσβέστη που πέταγε ξύλα για να σβήσει τη φωτιά».
Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος αναρωτήθηκε για τα νούμερα τηλεθέασης: «Με όλα αυτά πήγε 40-50%; Πόσο πήγε; 25%; Αλήθεια ρε;».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή