Βίκυ Κάβουρα: Θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος

Βίκυ Κάβουρα: Θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος

«Τον κάλεσα για να τον πληρώσω, ήταν σε κατάσταση άθλια, τρόμαξα. Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα πως έγινε όλο αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων

kavoura
Η Βίκυ Κάβουρα υποστηρίζει ότι υπήρξε ένα από τα θύματα του 50χρονου λογιστή-ασφαλιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο 50χρονος είχε πάρει 65 αυτοκίνητα προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing και στη συνέχεια θα έδινε τα χρήματα σε γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, κάτι που όμως δεν πρόλαβε να κάνει. Ο εν λόγω άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του και για τον θάνατό του κατηγορείται μία 47χρονη γυναίκα.

Όπως τόνισε η Βίκυ Κάβουρα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, εντελώς ξαφνικά έχασε το αυτοκίνητό της, όταν αστυνομικοί τη σταμάτησαν στη μέση του δρόμου και της το πήραν: «Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς, ώστε να πληρώνουμε κάθε μήνα, κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί. Κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, τρόμαξα, οπότε δεν ξαναπροσπάθησα. Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα πως όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq5ax03xg94p)

Στη συνέχεια της συνέντευξής της η ίδια σημείωσε: «Μία πολύ γνωστή εταιρία έδινε 60 αυτοκίνητα σε μία άλλη εταιρία με τρεις υπαλλήλους για να μην τα εκμεταλλεύεται. Δεν υπάρχει κάποια λογική σε αυτό. Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς, και πληρώναμε κάθε μήνα κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί», ενώ πρόσθεσε:

Κλείσιμο
«Κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, τρόμαξα, αλλά δεν έδωσα σημασία. Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα πως όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα» περιέγραψε και πρόσθεσε για τα υπόλοιπα θύματα της απάτης: «Είναι πάρα πολύς κόσμος βέβαια που την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση. Έχουμε μείνει χωρίς αυτοκίνητο γιατί το δικό μου έχει χαθεί. Δεν ξέρω τι γίνεται. (…) Ο λόγος που το αναφέρω όλο αυτό είναι γιατί ξέρω ότι είναι πάνω από 60-70 άτομα που ξέρω ότι την έχουν πατήσει και περνάνε δύσκολα. Όπως κι εγώ περνάω δύσκολα αυτές τις ημέρες. Όλες αυτές τις μέρες μπορούμε να είμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ό,τι μπορούμε να το διεκδικήσουμε».

«Την πατήσαμε, ήταν εξαιρετικός προς όλους μας. Με τον Θεό με τον καλό λόγο στο στόμα και την πατήσαμε. Δεν κατάλαβα την απάτη, εγώ στις ειδήσεις το είδα και μετά κατασχέθηκαν όλα από την Αστυνομία. Και λογικό είναι» δήλωσε στο Happy Day η Βίκυ Κάβουρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο Τσιτσιπάς «κατέκτησε» μία από τις πιο σημαντικές ήττες της ζωής του

«Μ’ έναν πύραυλο, ένα λεπτό θα πάρει»: Ο Τζόνσον αφηγείται πώς τον απείλησε ο Πούτιν

Θεοδωρικάκος: «Αθλιότητα το δημοσίευμα για την οικογένεια μου, θα προσφύγω δικαστικά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης