Μοσχάτο: Ομολόγησε η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου - Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα

Μοσχάτο: Ομολόγησε η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου - Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι είχε οικονομικές διαφορές με τον 50χρονο - Ο καβγάς που προηγήθηκε και οι έρευνες της ΕΛΑΣ

polykatoikia_mosxato_arthro
Το έγκλημα με θύμα έναν 50χρονο άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο το βράδυ της Δευτέρας (16/1) ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη που ήταν μαζί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα».

Κατά την περιγραφή της γυναίκας που είχε συλληφθεί νωρίτερα, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον 50χρονο στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.

polykatoikia_mosxato


Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος, ο οποίος κατά την ίδια ήταν ασφαλιστής και λογιστής, της χρωστούσε χρήματα.

Κλείσιμο
Στη μοιραία συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει η 47χρονη στους αστυνομικούς, ήταν απελπισμένος επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα αυτά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με την 46χρονη, σημειώθηκε καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 47χρονης μετά την προσπάθεια της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος της είπε «δεν αντέχω άλλο θα αυτοκτονήσω».

polykatoikia_mosxato_1


Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα» με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να του τραβάει την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του άνδρα.

Η ίδια φέρεται να έχει πει, επίσης, στην κατάθεσή της ότι όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Αυτό που εξετάζεται από την ΕΛΑΣ είναι αφενός ο ισχυρισμός της 46χρονης ότι είχε οικονομικές διαφορές και τι είδους ήταν αυτές με το θύμα και αφετέρου αν υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο διαμέρισμα στο Μοσχάτο.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυλαία για τον τελευταίο βασιλιά των Ελλήνων - Όλα όσα έγιναν στο τελευταίο αντίο

Oι Survivors του ΣΚΑΪ... επαγγελματίες με σύστημα «καμήλα»

Ζέστη, σκόνη και ισχυροί νοτιάδες έως την Πέμπτη - Έρχεται τσουχτερό κρύο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης