Σασμός: Οι ηθοποιοί εύχονται στο κοινό για τα Χριστούγεννα με μαντινάδες
Δείτε τα βίντεο με τους πρωταγωνιστές να στέλνουν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα
Τις ευχές τους έστειλαν οι πρωταγωνιστές του«Σασμού»για τα Χριστούγεννα στο τηλεοπτικό κοινό. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram, οι ηθοποιοί της ευχήθηκαν στους τηλεθεατές, με μαντινάδες.
Πρώτη η «γιαγιά Ειρήνη» ευχήθηκε στο κοινό. «Χριστουγεννιάτικες γιορτές, μα στην καρδιά μου ο πόνος, εύχομαι υγεία και χαρά, να φέρει ο νέος χρόνος», λέει.
Η «Άσπα» με τη σειρά της καλεί το κοινό στην καντίνα της. «Φώτα χριστουγεννιάτικα θα βάλω στην καντίνα κι ελάτε τώρα στις γιορτές να πιούμε μια ρετσίνα!», λέει.
Όσο για τον «Παύλο Βρουλάκη», ακούγεται να λέει: «Εύχομαι καλά Χριστούγεννα!! Να έρθει καλός ο νέος χρόνος, ό,τι καλύτερο για όλους, για τις οικογένειές σας κι εσάς προσωπικά. Αγάπη, ομόνοια κι ευτυχία. Απ’ τον Βρουλάκη του Σασμού που ήτανε χαμένος, ο νέος χρόνος που ‘ρχεται να ‘ναι ευτυχισμένος!».
Ο «Μαθιός» του Σασμού ευχήθηκε στο κοινό: «Πλούσια και βασιλική να είναι η χρονιά που μπαίνει και να γενούνε οι εχθροί φίλοι αγαπημένοι. Χρόνια πολλά σε όλους!».
Την ευκαιρία να ευχηθεί στους τηλεθεατές δεν έχασε ούτε ο «Παντελής». «Το λοιπόν, κοπέλια. Στο καφενείο τις γιορτές, ελάτε να κεράσω και μέσα απ’ την καρδιά ευχές, σε όλους να μοιράσω! Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία. Το κεφάλι ψηλά, αγάπη και να κοιτάμε μπροστά. Καλή χρονιά να έχουμε, μέσα από την καρδιά μου».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.