Τζένιφερ Λόπεζ: Δείχνει τη ρουτίνα ομορφιάς της και αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγαλύτερό της όπλο

Τζένιφερ Λόπεζ: Δείχνει τη ρουτίνα ομορφιάς της και αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγαλύτερό της όπλο

Η 53χρονη Λατίνα σταρ έδειξε βήμα βήμα τι κάνει καθημερινά για να διατηρεί την επιδερμίδα της νεανική - Τα αρνητικά σχόλια που έλαβε στο Instagram

Lopez
Η 53χρονη Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε επιτέλους τα μυστικά πίσω από το τέλειο δέρμα της. Η λατίνα σταρ έκανε ολόκληρη τη ρουτίνα περιποίησης και μακιγιάζ της για το περιοδικό Vogue, χρησιμοποιώντας κυρίως το δικό της brand για την προετοιμασία της επιδερμίδας της.

Η Λόπεζ για να παραμείνει νέα, χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση αντηλιακό ενώ μεγάλη σημασία δίνει στον τρόπο που καθαρίζει το πρόσωπό της. Φυσικά το μεγάλο της όπλο για να διατηρεί την επιδερμίδα της νεανική είναι ο ύπνος.

Η Τζένιφερ ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Είμαι πάντα υγιής. Η οικογένειά μου είναι πάντα απόλυτα υγιής. Είμαι νεανική και διαχρονική σε κάθε ηλικία. Η ζωή μου είναι γεμάτη αφθονία, χαρά και αγάπη».

Δείτε το βίντεο με τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί η Τζένιφερ Λόπεζ
Jennifer Lopez’s Guide to Glowing Skin & Face Contour | Beauty Secrets | Vogue
Κλείσιμο

«Είχα πάντα μια πολύ απλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Πάντα χρησιμοποιούσα μόνο καθαριστικό, λίγη κρέμα, αντηλιακό, τα πολύ βασικά».

Προσθέτοντας: «Ξέρω ότι υπήρχαν πολλές φήμες τότε που έλεγα ότι μου άρεσαν όλα αυτά τα ακριβά καθαριστικά και ότι έπρεπε να λούζομαι με τέτοια πράγματα – αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια», είπε η Λόπεζ

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε κολλύρια για να έχει λαμπερά μάτια: «Νιώθω ότι είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν όλοι».

«Όταν ήμουν μικρή, η μαμά μου και η γιαγιά μου και οι θείες μου, όλες είχαν αυτά τα τρελά μυστικά ομορφιάς. Ένα από αυτά ήταν το ελαιόλαδο, το οποίο στην πραγματικότητα χρησιμοποιούμε» προσθέτοντας ότι υπήρχαν και άλλα «τρελά» που έκαναν, όπως η μαγιονέζα στα μαλλιά, την οποία δεν έκανε ποτέ.

Η Jennifer είπε ότι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της είναι ο ύπνος.

«Αλλά ένα από τα κόλπα μου για όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ αρκετά, είναι να υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός ωρών που νιώθω ότι μπορείς να κοιμηθείς πριν το πρόσωπό σου αποκοιμηθεί. Και έτσι είναι είτε κάτω από τις 4 είτε πάνω από τις 7. Αυτός είναι ο κανόνας μου», είπε χαρακτηριστικά.

Τα επόμενα βήματά της ήταν η ενυδατική κρέμα - συγκεκριμένα η κρέμα ημέρας μαζί με αντηλιακό. Η Λόπεζ τόνισε ότι φοράει αντηλιακό κάθε μέρα.

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της με βάλσαμο χειλιών και στη συνέχεια την κρέμα ματιών, την οποία βάζει κάτω από τα μάτια της, στο μέτωπο, το ντεκολτέ και τα χέρια της.


Τα σχόλια στο Instagram
Βέβαια αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι ναι μεν έχει μια πολύ όμορφη και υγιή επιδερμίδα αλλά το βίντεο ήταν πολύ φιλτραρισμένο.



- «Αν κάνετε ζουμ μπορείτε να δείτε τη θολούρα που χρησιμοποίησε στο πρόσωπό της. Επίσης το μέτωπό της δεν κινείται, έχει κάνει fillers και πολλή δουλειά με lazer... Είναι μια όμορφη γυναίκα, αλλά σας παρακαλώ μη συγκρίνετε τη φυσική σας ομορφιά με κάποια που ξοδεύει μια περιουσία για τη δική της», σχολίασε ένας στο Instagram της.

- «Αν είστε μια πραγματική γυναίκα στα 50 σας και διαβάζετε αυτό το κείμενο, σας παρακαλώ μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με αυτό. Τα βίντεο μπορούν να φτιαχτούν και να φιλτραριστούν όπως και οι φωτογραφίες. Ούτε η J Lo δεν μοιάζει με την J Lo στο Instagram», ήταν το σχόλιο ενός follower.

- «Έχει κάνει τόνους θεραπειών για το δέρμα που οι περισσότερες από εμάς δεν μπορούμε να πληρώσουμε. Είναι όμορφη, αλλά αυτό δεν είναι γυμνό δέρμα, έχει φυσικό μακιγιάζ, έλα τώρα. Συν ένα φίλτρο. Concealer, βλεφαρίδες, τα χείλη της δεν είναι και τόσο ροζ φυσικά. Απλά λέω... δεν μισώ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ για την ηλικία της, αλλά μην συγκρίνεις τον εαυτό σου μαζί της γιατί αυτό δεν είναι φυσικό», σχολίασε κάποιος άλλος.

- «Η γυναίκα είναι εκπληκτική, ωστόσο το βίντεο είναι πολύ φιλτραρισμένο. Το δέρμα της είναι τόσο θολό που για ένα δευτερόλεπτο νόμιζα ότι ο άγγελος Γαβριήλ θα εμφανιζόταν και θα της έλεγε ότι θα συλλάβει τον Ιησού. Έλα τώρα. Εκπληκτική γυναίκα, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές», έγραψε κάποιος άλλος. 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη - Αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του

Η τραγική μοίρα της Charlbi Dean: Πέθανε από σήψη - Πώς σχετίζεται ένα τροχαίο προ 10 ετών

O διασυρμός του Salt Bae στο Κατάρ για τα like στα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης