Salt bae: Ο διασυρμός στο Κατάρ για τα like στα social media

Salt bae: Ο διασυρμός στο Κατάρ για τα like στα social media

Δεν σταματά πουθενά για «δέκα λεπτά δημοσιότητας»  - O χλευασμός στο Twitter  και  η οργή του Νταν Μπιλζέριαν

nusr_et_world_cup_xr
Η σκηνή πριν από λίγα χρόνια ήταν αρκούντως χαρακτηριστική για να βγάλει κάποιος τα συμπεράσματα του περί του φαινομένου Νουσρέτ ή Salt Bae, αν προτιμάτε. Ο διάσημος Τούρκος που φημίζεται για τις «χρυσές μπριζόλες» του, ντυμένος με φράκο σε ένα σταντ ατένιζε από ψηλά τα μοσχάρια που ζούσαν τις τελευταίες μέρες της ζωής τους.

Με μια μπαγκέτα μαέστρου στο χέρι και υπό τους ήχους κλασικής μουσικής, έκανε ότι διεύθυνε την ορχήστρα των ακινήτων μοσχαριών σε ένα βίντεο που όταν το ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram άκουσε τα μύρια όσα από αγανακτισμένους followers και μη.

Maestro🔪🔪🔪 new Video of Saltbae 2018 | Salt Bae Nusret Steakhouse


Ίδρωσε το αυτί του νομίζετε; Ούτε κατά διάνοια παρά το ανηλεές κράξιμο που έφαγε, αφού πρωταρχικός του σκοπός, ίσως και ο μόνος είναι τα likes.

Κι αν κάποιες φορές γίνεται συμπαθής, όπως όταν μπήκε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης Μυκονιάτισας για να της μαγειρέψει ο ίδιος ένα φιλέτο και να δείξει την ανθρώπινη πλευρά του τα όσα έπραξε στον τελικό του Μουντιάλ την περασμένη Κυριακή στο Κατάρ απέδειξαν ένα πράγμα.

Ότι μπροστά στην αδηφάγα δημοσιότητα των social media ο διάσημος Τούρκος σεφ δεν σέβεται τίποτε, ούτε καν την πιο μεγάλη στιγμή στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής.

When Goofball meets Football|Messi ignores Saltbae😅#shorts #saltbae #qatar #viral #video#viralshorts


Κλείσιμο
Το «κυνηγητό» του Λίο από τον Νουσρέτ έφερε τελικά την πολυπόθητη selfie αλλά ο Νουσρέτ υπερέβη τα εσκαμμένα όταν σήκωσε στα χέρια του το παγκόσμιο κύπελλο, κάτι που επιτρέπεται σε μια πολύ συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.





Άκουσε τα εξ αμάξης γι’ αυτά τα καραγκιοζιλίκια ενώ τον περιέλαβε και ο «βασιλιάς του Instagram» Νταν Μπιλζέριαν που αποκάλυψε ότι εδώ και χρόνια ο Νουσρέτ του στέλνει βίντεό του μπας και φιλοτιμηθεί να τα ανεβάσει.

Έγραψε μάλιστα: «Όλοι λένε ότι ο Salt Bae είναι περίεργος, εγώ το ξέρω εδώ και χρόνια», ενώ στο τέλος συμπληρώνει «τι γαμ...νος χαζός».

BİLZERİAN NUSRET


Αυτό ήταν και το «κερασάκι στην τούρτα» για το επικό κράξιμο στον Salt Bae o οποίος μπορεί να είναι ένας από τους πιο διάσημους πρώην χασάπηδες στον κόσμο, εξακολουθεί, όμως, να παραμένει για πολλούς ένας κλόουν της γελοιότητας που θα κάνει τα πάντα για τα like και τα follow.

Δείτε πώς τον πίκαραν στο Twitter:







Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιοφάνεια και εξασθένηση των ανέμων σήμερα - H πρόγνωση των Χριστουγέννων

Ιστορική επίσκεψη Μητσοτάκη στα χωριά της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

Η πιο κρίσιμη ημέρα για την Εύα Καϊλή – Σήμερα αποφασίζεται αν θα προφυλακιστεί ή όχι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης