Γιώργος Καρτελιάς: «Πριν αποδεχτώ την πρόταση για το πρωινό στο Star είχα δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη»

Γιώργος Καρτελιάς: «Πριν αποδεχτώ την πρόταση για το πρωινό στο Star είχα δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη»

«Φτάσαμε στο στάδιο της γνωριμίας, η Ελένη μου είχε εκφράσει ότι με θέλει στην εκπομπή» συμπλήρωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός 

kartelias-menegaki
Ο Γιώργος Καρτελιάς παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο περσινό τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το άγνωστο ραντεβού που είχε κάνει με την Ελένη Μενεγάκη, πριν αποδεχτεί την πρόταση του Star.

«Πριν αποδεχτώ την πρόταση για το Breakfast@Star είχα δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη. Δεν ευδοκίμησε γιατί έσκασε η πρόταση του Star και εκεί πάγωσαν όλα γιατί η πρόταση ήταν πολύ τιμητική. Φτάσαμε στο στάδιο της γνωριμίας, η Ελένη μου είχε εκφράσει ότι με θέλει στην εκπομπή» ανέφερε αρχικά.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp5pa35ko8xl)

Μιλώντας για την τηλεοπτική πορεία της εκπομπής στο Star και σχολιάζοντας όσα πήγαν «στραβά»: «Άλλο πήραν, άλλο είδαν, άλλο έγινε. Πήραν ένα ραδιοφωνικό δίδυμο με πλάκα, υπήρχαν οι στιγμές που θύμιζαν λίγο ραδιόφωνο αλλά ίσως ο χρόνος έδινε το πράσινο φως. Είμαστε προϊόντα, το προϊόν δεν βγήκε όπως θα ήθελα το κανάλι και το σωστό ήταν να σταματήσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς για το τηλεοπτικό του εγχείρημα με την Ελίνα Παπίλα και «Εγώ έριξα δίκιο στο κανάλι που το σταμάτησε και εγώ θα το σταμάταγα. Εγώ ίσως το έκοβα κιόλας, θα ήμουν πιο σκληρός από το κανάλι θα το έκοβα στη μέση, το κανάλι μας άφησε και τελειώσαμε τη σεζόν».

Όσον αφορά στο τι πιστεύει ο ίδιος πως έκανε λάθος κατά τη συνεργασία του με το Star, αποκάλυψε: «Το λάθος μου ήταν ότι ήμουν πολύ καλός και πολύ δεκτικός σε μερικά πράγματα. Σε κάποιους ανθρώπους πρέπει να βγάλεις τον τουπέ και να τους δείξεις ποιος είσαι και για ποιον λόγο είσαι εκεί που είσαι».

Ειδήσεις σήμερα

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών το φονικό στη Νέα Σμύρνη - Ο εκτελεστής πυροβόλησε 5 φορές

«Πάμε Ντιέγκο»: Η ανατριχιαστική επίκληση του Μέσι στον Μαραντόνα πριν το τελευταίο πέναλτι

Corriere della Serra: Ξέπλυμα χρήματος πίσω από την αγορά της Καϊλή στην Πάρο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης