Παπακαλιάτης για την είσοδο του Maestro στο Netflix: «Αυτό και αν είναι ένα ωραίο xριστουγεννιάτικο δώρο»

Παπακαλιάτης για την είσοδο του Maestro στο Netflix: «Αυτό και αν είναι ένα ωραίο xριστουγεννιάτικο δώρο»

Δείτε τη δημοσίευση του πρωταγωνιστή και δημιουργού της σειράς - Σε δύο μήνες θα κάνει πρεμιέρα στον υπόλοιπο κόσμο

Maestro__13_
Το επιτυχημένο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι πλέον διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix και πρόκειται για την πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά που καταφέρνει να μπει στη streaming υπηρεσία.

Από σήμερα, 19 Δεκεμβρίου τα 9 επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 το «Maestro» θα διατεθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς, γνωστοποιούνται και οι μεταγλωττίσεις που έχουν γίνει. Όπως φαίνεται το «Maestro» θα «ταξιδέψει» με τις γλώσσες των αγγλικών, των ιταλικών, των ισπανικών, των τουρκικών και των πορτογαλικών.

Όπως τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο... Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου. Τη σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στη γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα τη χώρα προβολής».

Δείτε τη δημοσίευση


Ο τίτλος της σειράς, ωστόσο, θα είναι διαφορετικός για τον υπόλοιπο κόσμο, σε σχέση με το ελληνικό Netflix. Στα αγγλικά, ο τίτλος θα είναι «Maestro in Blue» και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εντός του 2023 έρχεται στο Netflix ακόμα μια παραγωγή με τον τίτλο «Μaestro». Ο λόγος για το νέο εγχείρημα του Μπράντλεϊ Κούπερ, στο οποίο ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον συνθέτη, Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Η σύνοψη της σειράς
O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Κλείσιμο
Maestro | Teaser

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Ειδήσεις σήμερα

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών το φονικό στη Νέα Σμύρνη - Ο εκτελεστής πυροβόλησε 5 φορές

«Πάμε Ντιέγκο»: Η ανατριχιαστική επίκληση του Μέσι στον Μαραντόνα πριν το τελευταίο πέναλτι

Corriere della Serra: Ξέπλυμα χρήματος πίσω από την αγορά της Καϊλή στην Πάρο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης