R. Kelly: Αρνείται πως κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ μέσα από τη φυλακή - «Είναι συνωμοσία»

R. Kelly: Αρνείται πως κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ μέσα από τη φυλακή - «Είναι συνωμοσία»

Ισχυρίζεται ότι δεν θα κυκλοφορούσε σε καμία περίπτωση μουσική αυτό το διάστημα, εφόσον προσπαθεί να ασκήσει έφεση - Κάνει λόγο για «συνωμοσία», προκειμένου να τον παγιδεύσουν στο δικαστήριο

r__kelly__1_
Ο R. Kelly μίλησε μέσα από τη φυλακή, όπου κρατείται και αρνήθηκε πως κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ την Παρασκευή, κατά την κράτησή του.

Ο σταρ της R&B καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης σε 30 χρόνια φυλάκισης για εκβιασμό, δωροδοκία, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, απαγωγή και σωματεμπορία.

Ωστόσο, αν και κρατείται στη φυλακή, ένα άλμπουμ με τον τίτλο «I Admit It» (Το παραδέχομαι) και το όνομά του κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.



Ο ίδιος διαψεύδει ότι πρόκειται για δική του δουλειά και κάνει λόγο για «συνωμοσία», προκειμένου να τον παγιδεύσουν στο δικαστήριο.

Κλείσιμο
Σε δήλωσή της στο ΤΜΖ, η δικηγόρος του R. Kelly αναφέρει πως ο καλλιτέχνης ισχυρίζεται ότι δεν θα κυκλοφορούσε σε καμία περίπτωση μουσική αυτό το διάστημα, ειδικότερα με αυτόν τον τίτλο, εφόσον προσπαθεί να ασκήσει έφεση στην τελευταία του ακρόαση στο δικαστήριο.

Άφησε μάλιστα, να εννοηθεί πως η φωνή που ακούγεται δεν είναι καν δική του. «Ελπίζω ότι οι άνθρωποι αναγνώρισαν αν είναι η φωνή μου. Με ξέρουν», είπε και πρόσθεσε πως δεν θα ηχογραφούσε τίποτα, κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής διαμάχης.


Τα 13 κομμάτια που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ του αναφέρονται σε πολλούς από τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν εναντίον του στο δικαστήριο.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του, το άλμπουμ «κατέβηκε» από το Spotify και την Apple Music, καθώς η δισκογραφική του Kelly, Sony Music αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στη δημιουργία του ή τη διανομή του στο κοινό.

R Kelly - I Admit It (FULL ALBUM)

Η νομική ομάδα του καλλιτέχνη δήλωσε πως ερευνάται η ταυτότητα εκείνου που κυκλοφόρησε το άλμπουμ. Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Φυλακών επιβεβαίωσε ότι ο R. Kelly δεν ηχογράφησε κανένα τραγούδι, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό μέσα στη φυλακή.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης