Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Μετά τον Πιτ Ντέιβιντσον, λέει πως «θέλει να είναι με πολλούς άντρες και γυναίκες»

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Μετά τον Πιτ Ντέιβιντσον, λέει πως «θέλει να είναι με πολλούς άντρες και γυναίκες»

Οι φαν της σχολιάζουν ότι έχει αλλάξει πολλούς συντρόφους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα

emily-mak
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, τόσο με τις δηλώσεις της σχετικά με τη σεξουαλικότητά της, όσο και με τους συντρόφους που φημολογείται ότι διατηρεί σχέσεις.

Το διάσημο μοντέλο δήλωσε πριν λίγο καιρό πως ενδιαφέρεται όχι μόνο για άνδρες, αλλά και γυναίκες, ενώ τόνισε πως βρίσκεται σε μια «φάση εξερεύνησης» του εαυτού της.

Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως δεν θέλει να αφιερωθεί αποκλειστικά σε κάποιον, αλλά να... απολαύσει την ελευθερία της. Όπως φαίνεται, το κάνει και «με το παραπάνω», αφού μετά το διαζύγιο με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ, τον Μπραντ Πιτ και τον Dj Orazio, σειρά για εκείνη έχει ο πρώην σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, Πιτ Ντέιβιντσον.

Εκτός όμως, από τους άνδρες που την περιτριγυρίζουν κι έχουν απασχολήσει τα media, μία νέα ανάρτηση της Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο TikTok ήρθε να προκαλέσει νέες αντιδράσεις. Σε αυτή το μοντέλο, λέει: «Θα ήθελα να είμαι με πολλούς άνδρες και γυναίκες. Χμ.. είναι όλοι τους "καυτοί", αλλά με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο».

Κλείσιμο
Αμέσως, το κοινό της έσπευσε να σχολιάσει τα λεγόμενά της κάτω από το βίντεο, όμως όχι με θετικό τρόπο. Αν και αρχικά, όλοι την είχαν επαινέσει για τις δηλώσεις της και το πόσο απελευθερωμένη είναι, οι θαυμαστές της πλέον έχουν αρχίσει να προβληματίζονται.

Κάποιοι θεωρούν ότι το έχει «παρακάνει» με τους συντρόφους της και τα σχόλια για την προσωπική της ζωή, ειδικότερα τώρα που έχει ένα παιδί να φροντίσει, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι τους «κοροϊδεύει» και πως όλα είναι ένα κόπλο μάρκετινγκ.

11εμ


«Οκ, είσαι σε καλό δρόμο. Ο Μπραντ, ο Dj, ο Πιτ Ντέιβιντσον... Και όλοι αυτοί μέσα σε τόσο λίγο χρόνο», της έγραψε κάποιος χρήστης του TikTok στα σχόλια, με πολλούς ακόμα να συμφωνούν μαζί του.

«Προφανώς όλα αυτά είναι ένα διαφημιστικό κόλπο. Είναι κάπως άσχημο αυτό που κάνεις, δεν έχει νόημα», επισημαίνει κάποιος άλλος.

ε_μ2
εμ32




Ειδήσεις σήμερα:

«Τον χτυπούσαν με σίδερο στα πόδια» - Καταγγελίες «φωτιά» για την Κιβωτό του Κόσμου

Με «σκονάκι» ο Μπάιντεν στην G20 για να αποφύγει γκάφες - Δείτε τις «σκηνικές οδηγίες»

Pirelli 2023: Γνωστά σέξι μοντέλα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί στο διασημότερο ημερολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης