Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Γιος μεγιστάνα του real estate, 35χρονος και πρώην DJ ο άντρας που φιλούσε η καλλονή

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Γιος μεγιστάνα του real estate, 35χρονος και πρώην DJ ο άντρας που φιλούσε η καλλονή

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του... μυστηριώδη άνδρα, με τον οποίο εθεάθη το μοντέλο σε τρυφερά ενσταντανέ, λίγο μετά την αποκάλυψη ότι είναι bisexual

EMILY-RATAJKOWSKI436
Λίγο καιρό μετά την είδηση του διαζυγίου της από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ και μερικές μόλις μέρες από την αποκάλυψη ότι είναι bisexual, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο. Φωτογραφίες της στις οποίες φιλά παθιασμένα έναν άγνωστο στα ξένα μέσα άνδρα στη Νέα Υόρκη κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από τη Daily Mail διαψεύδουν τις φήμες που ήθελαν το μοντέλο να έχει σχέση με τον Μπραντ Πιτ, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός, ότι ο νέος -κατά τα φαινόμενα- σύντροφός της δεν ανήκει στη σόουμπιζ, με τα στοιχεία του να παραμένουν άγνωστα μέχρι και πριν μερικές ώρες.

Με νέο δημοσίευμα η Daily Mail έφερε στο φως στοιχεία για τον 35χρονο, όπως αναφέρει το βρετανικό σάιτ, DJ.

Πηγές έχουν επιβεβαιώσει την ταυτότητά του κατά το άρθρο και αποκαλύπτουν μερικά βασικά στοιχεία.

Το μικρό του όνομα είναι Orazio και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου και μεγάλωσε. Εργάστηκε ως DJ για δύο δεκαετίες. Η ενασχόλησή του με τη μουσική τον ώθησε να ανοίξει το δικό του δισκοπωλείο στο Μπρούκλιν, με το όνομα Halcyon Record Shop, το οποίο διαχειριζόταν ο ίδιος, μέχρι που έκλεισε το 2020 εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Μπορεί ο ίδιος να μην έχει μεγάλη φήμη, αλλά ο πατέρας του είναι ένα ισχυρό όνομα στη βιομηχανία του Real Estate.

Πρόκειται για τον Giampiero Rispo, ιδρυτή και πρόεδρο του Domus Realty, που ειδικεύεται στην πώληση «πολυτελών ακινήτων στη Νέα Υόρκη».

Ακόμη, ο πατέρας του νέου έρωτα της Ραταϊκόφσκι είναι διευθυντής μιας εταιρείας εσωρούχων που ονομάζεται BANDEBRA. Τέλος, σύμφωνα με αναφορές που έγιναν μέσω Instagram, ο Orazio φημολογείται ότι είναι ξάδερφος με τον διάσημο σχεδιαστή, Giuliano Calza, γνωστό για τις δημιουργίες του αλλά και την πληθώρα διασημοτήτων με τις οποίες έχει φιλία. Μερικές από αυτές είναι η Ντούα Λίπα, η Νίκολα Μπέκαμ - Πελτζ και η Έλσα Χοσκ.

Τα φιλιά με τον 35χρονο στη Νέα Υόρκη

Το μοντέλο έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα του Orazio, σε νυχτερινή τους έξοδο.


Η 31χρονη φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι, ασορτί παντελόνι και κόκκινες μπότες. Ο άγνωστός άνδρας φορούσε ένα πράσινο σακάκι, μπλουζάκι, τζιν και αθλητικά παπούτσια. Το μοντέλο ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα του άνδρα και λίγο αργότερα οι δυο τους εντοπίστηκαν να απολαμβάνουν δείπνο.


Τα φιλιά και οι αγκαλιές της Έμιλι με τον νέο της φίλο έρχονται λίγες ημέρες μετά το βίντεο που ανέβασε και μιλούσε για την σεξουαλικότητα της,  υπονοώντας  πως  είναι bisexual.


Η Ραταϊκόφσκι ήταν παντρεμένη για κάτι παραπάνω από τέσσερα χρόνια τη στιγμή του χωρισμού της τον Ιούλιο, εν μέσω ισχυρισμών ότι ο 41χρονος Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ την είχε απατήσει. Ο χωρισμός ήρθε 16 μήνες αφότου καλωσόρισαν τον γιο τους Σιλβέστερ Απόλλο Μπέαρ.


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Μίχος

Al Jazeera: Για σεξουαλική παρενόχληση... 22 συναδέλφων του κατηγορείται το «αστέρι» της δημοσιογραφίας, Καμάλ Σανταμαρία

Ενεργειακή κρίση - Κομισιόν: Χωρίς πλαφόν το νέο πακέτο ρυθμίσεων κατά των υψηλών τιμών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης