Η Έλενα Παπαρίζουβρέθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, το βράδυ της Πέμπτης και παραχώρησε μια μοναδική συναυλία.
Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Ziggo Dome, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Het Grote Songfestivalfeest, όπου λαμβάνουν μέρος καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στη Eurovision.
To Ολλανδικό κοινό την αποθέωσε, όταν ερμήνευσε τη μεγάλη της επιτυχία, «My Number One», ακολουθώντας τη χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού, για πρώτη φορά μετά από την εμφάνισή της στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2004.
Λίγο πριν, στη σκηνή μαζί της ανέβηκε και ο Νίκος Παναγιωτίδης και ως «Antique» παρουσίασαν το τραγούδι «Die for You», με το κοινό να τους χειροκροτά με συγκίνηση, καθώς είχε την ευκαιρία να απολαύσει το ντουέτο, 21 χρόνια μετά την εμφάνισή τους στην Κοπεγχάγη.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.