Στην Ευρώπη μετακόμισε η ηθοποιόςΆμπερ Χερντ τόσο για να ηρεμήσει μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό τηςΤζόνι Ντεπόσο και για να μεγαλώσει απερίσπαστη την 18 μηνών κόρη της.
«Η δίκη ήταν εξαντλητική για εκείνη», αναφέρει το περιοδικό People, το οποίο επικαλείται πηγή που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό. «Της έλειψε το κοριτσάκι της» προσθέτει.
Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι η Χερντ «έχει περάσει τους τελευταίους μήνες στην Ευρώπη», την οποία «αγαπά» και ότι η ηθοποιός «είναι σε θέση εκεί να είναι απλώς μαμά».
«Είναι επικεντρωμένη στο να μεγαλώσει την κόρη της», προσθέτει η πηγή. «Περνάει κάθε μέρα με το κορίτσι της. Κάνουν βόλτες, επισκέπτονται πάρκα και απολαμβάνουν τον οικογενειακό χρόνο. Η Άμπερ είναι μια υπέροχη μαμά».