Ο Μύρωνας Στρατής εκτός από τη μουσική αγαπά και τη μαγειρική, κάτι με το οποίο έχει επιχειρήσει να ασχοληθεί επαγγελματικά και στο παρελθόν.
Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αποκάλυψε τη σχέση του με τον σεφ,Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη συνεργασία τους που δεν είχε καλή κατάληξη.
«Κάποτε σε ένα εστιατόριο που έτρεχε ο φίλος μου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ήμουν guest chef για μια βραδιά» είπε αρχικά ο Μύρωνας Στρατής και συνέχισε:
«Κάναμε ένα μενού 6-7 πιάτα. Το πιο δύσκολο πράγμα σε ένα επαγγελματικό εστιατόριο είναι το λεγόμενο πάσο, δηλαδή αυτό που ενημερώνει αυτός που κάνει το πάσο την κουζίνα τι γίνεται στη σάλα. Μου λέει κάνε πάσο… Ωραία πήγαινε έξω.
Στο πάσο έρχεται ο σερβιτόρος και λέει στο τραπέζι 5 το έφαγε το πιάτο κι εσύ ενημερώνεις την κουζίνα ότι προχωράμε στο επόμενο πιάτο τους… Εγώ εκεί τα θαλάσσωσα, είναι πολύ δύσκολο αυτό. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.