Γιάννης Στάνκογλου για Βανδή - Μπισμπίκη: «Τους χαίρομαι να τους αφήσουμε να το ζήσουν»

Γιάννης Στάνκογλου για Βανδή - Μπισμπίκη: «Τους χαίρομαι να τους αφήσουμε να το ζήσουν»

«Με το που μας βλέπουν με τον Μπισμπίκη στα μαγαζιά,  μας βάζουν τραγούδια της Βανδή» - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ηθοποιού

Stankoglou-Mpismpikis-Vandi
Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει». Ο ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε στα νεανικά του χρόνια και επισήμανε πως έχει βιώσει και προσωπικά την εποχή που περιγράφεται στη νέα δραματική σειρά του Alpha.

«Έζησα όλη αυτή τη δεκαετία των 80s, τη θυμάμαι σαν παιδί βέβαια. Μεγάλωσα στον Περισσό και έζησα και την επαρχία, οπότε τα έχω ζήσει όλα αυτά τα πράγματα. Με τα σκυλάδικα και τα νυχτερινά κέντρα είχα μία επαφή, ειδικά όταν πήγαινα στο χωριό μου στην επαρχία» είπε αρχικά.

Μιλώντας για το αν επισκεφθεί σκυλάδικο κατά την νεανική του ηλικία τόνισε: «Βέβαια έχω πάει και είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε, πιστεύω έχουμε πετύχει απόλυτα την εποχή εκείνη. Υπήρχε μία σκληρότητα και μεγάλος ρομαντισμός. Θυμάμαι παιδί 15-16 ετών να βρίσκομαι εκεί πέρα. Θυμάμαι να έχω ερωτευτεί μία τραγουδίστρια και να της μιλάω στο διάλλειμμα και να μου λέει "Αγόρι μου είσαι μικρός, έχω κόρη που είναι στην ηλικία σου"».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cno2ur9xczpt)


Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη και στη γνωριμία του με την Δέσποινα Βανδή: «Με το που μας βλέπουν με τον Μπισμπίκη στα μαγαζιά μας βάζουν τραγούδια της Βανδή. Την έχω γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε κάνει και μια εκπομπή μαζί πριν από ενάμιση χρόνο και είχαμε πάει στην ορεινή Αχαΐα. Μαγειρέψαμε, περάσαμε πολύ καλά. Είναι πολύ καλά μαζί τους. Τους χαίρομαι να τους αφήσουμε να το ζήσουνε» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cno3c3t9vacx)


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στο Παρίσι: Βίντεο καταγράφει την ύποπτη για τον φόνο της 12χρονης που βρέθηκε σε βαλίτσα

ΓΓ Συνοριοφυλάκων: 23 χρόνια δεν έχω δει τέτοια απάνθρωπη εικόνα όπως αυτή με τους γυμνούς μετανάστες

Βίντεο: Η στιγμή που Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει να καλυφθεί για να γλιτώσει από drone kamikazi στο Κίεβο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης