Γιάννης Στάνκογλου: Οι αποκαλύψεις για τον ρόλο του στη νέα σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Γιάννης Στάνκογλου: Οι αποκαλύψεις για τον ρόλο του στη νέα σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

«Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο χαρακτήρα είναι όλοι ένας κι ένας, πολύ καλοί ηθοποιοί» τόνισε για τους συναδέλφους του

Stankoglou
O Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξή του μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει». Ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!» έκανε αποκαλύψεις για τον ρόλο του, που πρόκειται να παρουσιαστεί στις τηλεοπτικές οθόνες του ελληνικού κοινού τον Οκτώβριο στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

«Τον Χρήστο Αναγνώστου τον έχει κάνει η ζωή και οι εμπειρίες σκληρό, δεν ήταν τόσο» είπε για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά. Ένα δήμαρχο φιλόδοξο και επίμονο που θα έρθει σε σύγκρουση με έναν άνθρωπο της νύχτας, τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο». Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την τύχη να συνεργάζεται με τους συγκεκριμένους ηθοποιούς τονίζοντας ότι «από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο χαρακτήρα είναι όλοι ένας κι ένας, πολύ καλοί ηθοποιοί».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην πολυετή πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση και αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια που περιλαμβάνουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο 
Γιάννης Στάνκογλου (Χρήστος | Αυτή η νύχτα μένει) | Καλύτερα Δε Γίνεται! | 11/9/2022

Κεντρική ιστορία
Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού. Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Το καστ της σειράς
Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής. Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Γιάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Στα 350 ευρώ το επίδομα θέρμανσης - Ενίσχυση 250 ευρώ σε 2,3 εκατομμύρια πολίτες - Δείτε live

Eurobasket 2022: Viral η αγκαλιά του προπονητή της Ιταλίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ποιο εμβόλιο πρέπει να κάνουμε και πότε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης