Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ: Φωτογραφίες σε ρομαντικό δείπνο στη Νέα Υόρκη

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ: Φωτογραφίες σε ρομαντικό δείπνο στη Νέα Υόρκη

Η νέα τους δημόσια εμφάνιση δίνει τέλος στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν

beckhams-new-york
Επίσημα τέλος στις φήμες χωρισμού έρχονται να δώσουν νέες εικόνες της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ από το ρομαντικό δείπνο τους στη Νέα Υόρκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βικτόρια Μπέκαμ αφαίρεσε το τατουάζ, που είχε κάνει ως ένδειξη της αγάπης της στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ, άρχισαν να κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο να προέκυψαν «σύννεφα» στον γάμο τους.

Πιασμένοι χέρι-χέρι και ερωτευμένοι απαθανατίστηκαν να βγαίνουν από ένα εστιατόριο, αφού είχαν απολαύσει ένα ρομαντικό γεύμα. Η Βικτόρια Μπέκαμ φορώντας γυαλιά ηλίου και ένα κομψό πράσινο φόρεμα, χαμογέλασε στους φωτογράφους. Αντιστοίχως και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής γοητευτικός μέσα σε ένα μπλε κοστούμι, συνόδευσε τη γυναίκα του. 
SPL5494768_005
SPL5494768_007
SPL5494768_001
Κλείσιμο
Πέραν των φωτογραφιών που ήρθαν για να τραβήξουν μία κόκκινη γραμμή στις «κακές γλώσσες» του Χόλιγουντ, η Βικτόρια Μπέκαμ μόλις φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν το ζεύγος να τραβάει δρόμους χωριστούς, είχε διαψεύσει τα πάντα, με συνέντευξή της στην εκπομπή «Today».

Ο λόγος που εξαφάνισε τα αρχικά του πρώην ποδοσφαιριστή από το χέρι της είναι αισθητικός. «Απλά δεν μου φαίνονται τόσο ωραία. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό» είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν να κάνουν εικασίες πως θα εγκατέλειπα τον σύζυγό μου. Όχι, απλά είχα βαρεθεί το τατουάζ. Είναι τόσο απλό».

Ακόμη, η Μπέκαμ τόνισε ότι κάποια από τα τατουάζ, τα οποία είχε κάνει «πριν από πολύ, πολύ καιρό», είχαν αρχίσει να ξεθωριάζουν και να παίρνουν ένα «κάπως μπλε» χρώμα, οπότε η αφαίρεσή τους ήταν επόμενο.

Φωτογραφίες: Felipe Ramales / SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Η «διαβολοβδομάδα» της Τρας - Μαζεύουν υπογραφές για πρόταση μομφής σε βάρος της


Θα λύσει η ΕΕ τον «γόρδιο δεσμό» με την τιμή του αερίου; - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Πλεύρης: Περιμένουμε ένα κύμα κορωνοϊού που θα έρθει - Γιατί είμαστε σχετικά αισιόδοξοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης