Αλέξανδρος Παρθένης: «Με έκριναν ως ηθοποιό, ενώ δεν είχα πάει καν σε δραματική σχολή»
Το μοντέλο μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία «Η Λίζα και οι άλλοι» και τα σχόλια που δέχτηκε
Για την καριέρα του στο μόντελινγκ, το πέρασμα του χρόνου, αλλά και την υποκριτική μίλησε ο Αλέξανδρος Παρθένης.
Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην μέχρι σήμερα πορεία του ως μοντέλο.
«Η λέξη "μόντελινγκ" μόνο χαμόγελο μου φέρνει στα χείλη. Έζησα πολύ ωραίες εμπειρίες και απέκτησα φιλίες χρόνων», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για την εξωτερική του εμφάνιση και το πέρασμα του χρόνου δήλωσε: «Ο χρόνος μου φέρεται σωστά, ούτε κρέμα δεν βάζω στο πρόσωπό μου. Το μόνο που κάνω για να διατηρούμαι σε φόρμα είναι να τρέχω».
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cndxdfzxsewp)
Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Αλέξανδρος Παρθένης δήλωσε πως είναι πολύ ευτυχισμένος με τη σύντροφό του, με την οποία μετρά 6 χρόνια σχέσης.
«Είναι η πιο μεγάλη σχέση που έχω κάνει στηζωή μου. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Συγκατοικούμε με τη σύντροφό μου και τα δύο της παιδιά. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και ισορροπία στον χρόνο και χώρο του καθενός», είπε.
Για την υποκριτική και τη συνεργασία του με τον Νίκο Περάκη δήλωσε: «Όποιος θεωρήσει ότι έχει κατακτήσει τον χώρο της υποκριτικής θα σπάσει το σανίδι και θα τον γκρεμίσει κάτω. Ήταν κομβική στιγμή για εμένα η συνεργασία με τον Νίκο Περάκη στην πρώτη και μοναδική κινηματογραφική ταινία που έχω κάνει».
Σχετικά με την ταινία «Η Λίζα και οι άλλοι», όπου και συμμετείχε, ανέφερε: «Με έκριναν ως ηθοποιό, αλλά δεν είχα πάει καν σε δραματική σχολή. Δεν ήμουν ηθοποιός».
Κλείσιμο
Τέλος, ανέφερε πως μετά το Survivor δεν είχε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις. «Πέρυσι γίνονταν συζητήσεις, αλλά δεν έχει ευδοκιμήσει κάτι. Μου αρέσει το κομμάτι της παρουσίασης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα συζητήσεις για να είμαι βασικός παρουσιαστής», είπε κλείνοντας.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.