3+1 σίριαλ με συνταγή από το παλιό Mega

3+1 σίριαλ με συνταγή από το παλιό Mega

Τρεις νέες σειρές και η πετυχημένη «Γη της Ελιάς» ετοιμάζονται να βγουν από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού διεκδικώντας όχι μόνο τηλεθέαση, αλλά και την εμπιστοσύνη ενός καλά εκπαιδευμένου κοινού με υψηλές απαιτήσεις και αισθητική

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
mega_sirial_xr
Είναι τολμηρό να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα. Ειδικά στην τηλεόραση μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο να επιλέξεις να μην ακολουθήσεις μια τάση η οποία έχει αποδειχθεί δημοφιλής και κερδοφόρα. Κι όμως, όταν οι περισσότεροι θεώρησαν ότι τα ριάλιτι είναι οι κότες με τα χρυσά αυγά, το MEGA απλώς δεν ακολούθησε. Εδωσε προβάδισμα στις σειρές και αποδείχθηκε τελικά ότι είναι πιο ευφυές να δημιουργείς μια τάση απ’ το να ακολουθείς αυτή που διαμόρφωσαν οι άλλοι. Φέτος η έναρξη θα γίνει με τέσσερις σειρές, τρεις νέες και τη δεύτερη σεζόν μιας μεγάλης επιτυχίας, της «Γης της Ελιάς». Το μείγμα είναι κωμωδία, δράμα, καθημερινό και εβδομαδιαίο, είτε μία είτε δύο φορές.

Υπάρχουν μεγάλα ονόματα πίσω από τη φετινή παραγωγή. Ονόματα συνδεδεμένα με το κανάλι εδώ και πολλά χρόνια. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, για παράδειγμα, είναι ταυτισμένος με την ιστορία του σταθμού και επιστρέφει σε αυτόν μετά από χρόνια τηλεοπτικής αποχής. Η επιστροφή του συγγραφικού διδύμου Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου έγινε πέρυσι με τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» και συνεχίζεται φέτος με μια νέα κωμική σειρά. Επιστροφή στο prime time για τη «Γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου, που αποδείχθηκε σημαντική μεταγραφή, ενώ το «Μαύρο Ρόδο» είναι το νέο μεγάλο στοίχημα στο ερωτικό δράμα.
mega_sirial_in__2_
Mετά τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» Ρέππας και Παπαθανασίου υπογράφουν την κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», με πρωταγωνίστριες τις Νίκη Λάμη, Βάσω Λασκαράκη και Κατερίνα Ζαρίφη
Κλείσιμο
Μαίρη Μαίρη Μαίρη | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Ερχεται

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Η νέα κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή στο σενάριο και τη σκηνοθεσία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου είναι ούτε λίγο ούτε πολύ αυτό που αναφέρει ο τίτλος της.

Μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα: Μαίρη. Καθεμία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους και τη δική της κοσμοθεωρία. Πρωταγωνιστούν: Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δεληκούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πηνελόπη Πιτσούλη. Εκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.


Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» ο Μιχάλης Ρέππας εξηγεί την πηγή της έμπνευσής του στο νέο αυτό εγχείρημα. «Η καινούρια μας σειρά “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” αποτελείται από στιγμές που χαρακτηρίζουν τις ζωές τριών σύγχρονων γυναικών: μιας υπαλλήλου (Νίκη Λάμη), μιας δικηγόρου (Βάσω Λασκαράκη) και μιας νοικοκυράς (Κατερίνα Ζαρίφη). Η πατρίδα της κωμωδίας ήταν πάντα οι ιδιωτικές ζωές των καθημερινών ανθρώπων. Το ντεπόζιτο που μας τροφοδοτεί με κωμικά θέματα είναι όσα ζούμε κάθε ημέρα, οι εμπειρίες μας και οι ιστορίες των φίλων μας. Γενικώς, το δράμα τού να είσαι μια Ελληνίδα και ένας Ελληνας σήμερα».
mega_sirial_in__1_
To «Mαύρο Ρόδο» αφηγείται έναν απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε μία δοκιμή μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή

«Μαύρο Ρόδο»

Το στόρι είναι αυτό που, όσο κι αν σου θυμίζει κάτι, δεν παύει να είναι αυτό που θες να δεις πού θα καταλήξει. Με έναν παράνομο και απαγορευμένο έρωτα στον πυρήνα του, αυτομάτως βάζει γερές βάσεις ειδικά για το γυναικείο κοινό που αρέσκεται σε απαγορευμένες πτυχές του έρωτα αταίριαστων ανθρώπων. Η υπόθεση που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη περιγράφει την ερωτική έλξη ανάμεσα σε μια δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» τονίζει: «Το “Μαύρο Ρόδο” είναι μια δουλειά για την οποία εγώ αλλά και όλοι οι συντελεστές νιώθουμε υπέροχα που είμαστε κομμάτι της. Συνεργάζομαι με εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς, παλαιότερους που το κοινό αναγνωρίζει την αξία τους και νεότερους που αξίζει να ανακαλύψει. Το σενάριο, γεμάτο ανατροπές, συναισθηματικές διακυμάνσεις, ηθικά διλήμματα και μηνύματα, θεωρώ ότι θα ιντριγκάρει και θα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Εχουμε τα εφόδια μιας υψηλού, κινηματογραφικού επιπέδου παραγωγής, που θα εντυπωσιάσει. Ανυπομονούμε να δείξουμε τη σπουδαία δουλειά που γίνεται από όλους μας και να σας παρασύρουμε στο παραμύθι του “Μαύρου Ρόδου”».

Μαύρο Ρόδο | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Ερχεται


Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από 12 χρόνων σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ενας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει και όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθεί. Ενας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι. Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή.
mega_sirial_in__3_
Mετά από χρόνια απουσίας από την τηελόραση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο σίριαλ «Maestro»

Ο πολυαναμενόμενος «Maestro»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε. Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του. Η υπόθεση της νέας σειράς του είναι αυτό που λέμε «είναι Παπακαλιάτης».

Maestro | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Ερχεται

O κεντρικός ήρωας είναι ο Ορέστης, ο οποίος ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει από την αρχή ένα φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει... Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.
mega_sirial_in__4_
H αγαπημένη «Γη της Ελιάς» αποτέλεσε πέρυσι το ισχυρό χαρτί του MEGA στον τομέα της μυθοπλασίας

H «Γη της Ελιάς»

Το στοίχημα το κέρδισε ο Ανδρέας Γεωργίου. Με μια σειρά που κατέκτησε τη συνήθεια και βέβαια απέδειξε ότι έχει αντοχή στον χρόνο. Η σειρά του επιστρέφει με τον β’ κύκλο επεισοδίων, από το σημείο που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι, ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες. Η Ιουλία μετά από έναν καβγά φεύγει από το σπίτι. Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο. Η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, θαμμένη όμως μέσα τους. Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθούν, ενώ κάποιοι τελειώνουν.
Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Δευτέρα 19/9 21:00 (trailer)

Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο πρόσωπο της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί και σιγά-σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια. Στη σειρά εντάσσονται και νέοι χαρακτήρες. Βαγγελιώ Πολυμενέα (Ελπίδα): Η συγκρατούμενη της Αθηνάς. Ισοβίτισσα. Εχει σκοτώσει την ερωμένη του άνδρα της. Θα τη βάλουν στο ίδιο κελί με την Αθηνά και θα είναι πολύ υποστηρικτική. Γλυκιά και προστατευτική, προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να νιώσει άνετα. Ο καλός της χαρακτήρας όμως θα κρατήσει για λίγο, ώσπου αποκαλυφθούν ο σκοτεινός της ρόλος και ο απώτερος σκοπός της. Αφεντικό του κλαμπ (Γιώργος Ζώης): Ολοι τον αποκαλούν «Αφεντικό». Το πραγματικό του όνομα μάλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Ξέρει να γίνεται γοητευτικός όταν πρέπει με τις κοπέλες του κλαμπ, αλλά και αυστηρός όσο δεν πάει. Βρίσκεται κάτω από τον Κωνσταντίνο στην ιεραρχία, αφού το κλαμπ υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει. Πάντα σκληρός, αλλά και διπλωμάτης.

Ράινα Ζίφκοβα (Μελίνα Κόντη): Μία όμορφη κοπέλα από τη Βουλγαρία, χορεύτρια, που πιάνει δουλειά στο κλαμπ. Ευχάριστη, θετικός χαρακτήρας, με χιούμορ και καλοσύνη. Μιλάει άπταιστα ελληνικά, καθώς βρίσκεται 10 χρόνια στην Ελλάδα. Μιχάλης Οικονομέας (Φοίβος Μαρκιανός): Φιλόδοξος, έντιμος και αυστηρός επαγγελματίας, ταγμένος στο καθήκον, στους νόμους, στους κανόνες της ηθικής. Στην προσωπική του ζωή, όμως, είναι χαλαρός, έχει χιούμορ και πολλά χόμπι. Βάζει την αυστηρότητα στην άκρη και μεταμορφώνεται σε πολύ γοητευτικό άνδρα. Στη δίκη της Αθηνάς θα είναι καταπέλτης, σκληρός και απόλυτος. Αργότερα, θα μετακομίσει στην Αρεόπολη από τη Σπάρτη όπου έμενε. Θα κάνει φίλους, αλλά και εχθρούς. Θα ερωτευτεί παράφορα και θα τολμήσει να πατήσει τις κόκκινες γραμμές του. Θα μπλεχτεί σε μια σχέση η οποία θα ανατρέψει τα πιστεύω του.
Βιολέτα Φαράκου (Φιλιώ Κυριάκου): Πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Συνεπής και γλυκιά, τολμηρή και δυναμική. Θα εμφανιστεί στη Μάνη όταν εξαφανιστεί η φίλη της Νάντια. Την ψάχνει και είναι φοβισμένη. Θα έρθει σε επαφή με τον Φίλιππο και τη Βασιλική, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να κινδυνέψουν.

Ηρώ Καπράλου (Ελενα Καλλινίκου): Η αδελφή του Δημήτρη που ζει μόνιμα στην Ολλανδία. Γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή του στη Μάνη. Πηγαίνει να παραλάβει τη σορό του Δημήτρη και να τον κηδέψει. Θα παραστεί ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο, απέναντι στην Αθηνά, και θα θελήσει να την «κάψει». Αδίστακτη, σκληρή, ανέντιμη, παραδόπιστη.

Κατερίνα (Ελισάβετ Γιαννακού): Η κολλητή φίλη της Στέλλας από την Αθήνα. Μια γλυκιά, σύγχρονη κοπέλα η οποία εμφανίζεται στη Μάνη. Συναντά τη Χάιδω και της εξομολογείται το σπάνιο πρόβλημα υγείας που έχει. Η Χάιδω θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει. Θα απευθυνθεί σε γνωστούς, σε εύπορους συντοπίτες της, αλλά και σε όλο το χωριό. Ολοι θα βοηθήσουν, θα γίνει έρανος, έτσι ώστε να μπορέσει η Κατερίνα να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Γεωργίου και το σενάριο της Βάνας Δημητρίου. Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Ιφιγένεια Τζόλα, Μάξιμος Μουμούρης, Χρύσα Παππά, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Αντζελα Γκερέκου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης