Για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται τη φετινή σεζόν στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Πέτρος Συρίγος.
Ο σεφ αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» ότι έμαθε πως δεν θα συμμετέχει στην εκπομπή, δέκα μέρες πριν ξεκινήσει.
«Πριν τελειώσει η σεζόν, είχα υπογράψει την ανανέωση συμβολαίου για τον Σεπτέμβρη και πήγαιναν όλα μια χαρά, μέχρι που με πήραν κάποια στιγμή τηλέφωνο δέκα μέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή και μου είπαν ότι δεν θα είμαι για κάποιους λόγους κι ότι θα είναι η Αργυρώ. Λέω εντάξει οκ παιδιά αλλά καλό θα ήταν να το είχα μάθει λίγο πιο νωρίς. Ήταν κάπως. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε αυτό, δεν έχουμε μιλήσει (με τον Γιώργο Λιάγκα). Με την Φαίη έχουμε μιλήσει, της εύχομαι τα καλύτερα και τη λατρεύω. Είναι πολύ μάγκας» ανέφερε ο Πέτρος Συρίγος.
«Το καλοκαίρι είπα κάποια όχι γιατί είχα υπογράψει με τον ΑΝΤ1. Δεν είχα ανακοινώσει τίποτα και δεν ήξερα πως να το χειριστώ αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες. Δεν πειράζει, καλή καρδιά» πρόσθεσε ο Πέτρος Συρίγος.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.