Δούκισσα Νομικού: Βγήκε στον αέρα του «Πρωινού»

Δούκισσα Νομικού: Βγήκε στον αέρα του «Πρωινού»

«Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 09:50» είπε στον Γιώργο Λιάγκα

nomikou-proino-1
Λίγο μετά την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στον αέρα βγήκε και η Δούκισσα Νομικού και ο παρουσιαστής μίλησε με τα πιο κολακευτικά λόγια για τη συνεργάτιδά του. Η ίδια με τη σειρά της έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο, ντυμένη στα λευκά.

«Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας με όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες» είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

Οι δύο συμπαρουσιαστές του Πρωινού, που για πρώτη φορά συνεργάζονται τηλεοπτικά, είπαν την πρώτη τηλεοπτική καλημέρα, με τη Δούκισσα Νομικού να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της. Παράλληλα, η ίδια δέχτηκε και ένα τεράστιο μπουκέτο με λουλούδια, ενώ σιγά-σιγά το νέο τηλεοπτικό δίδυμο κατευθύνθηκε προς το πάνελ.

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισαν τον λόγο για τον οποίο η Δούκισσα δεν βγήκε στον αέρα με το ξεκίνημα του Πρωινού. Όπως τονίστηκε η παρουσιάστρια και μοντέλο θα βγαίνει στις 11:30, όταν πια θα έχει τελειώσει η ροή των σκληρών ειδήσεων της ημέρας.

Δείτε το βίντεο: 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmocg8c0c4t5)

Ειδήσεις σήμερα

Στα σκαριά μόνιμος μηχανισμός επιδοτήσεων ηλεκτρικού ρεύματος

Κακοκαιρία «εξπρές»: Πλημμύρισε το βράδυ η Θεσσαλονίκη - Ποιες περιοχές επηρεάζονται από τις καταιγίδες


ΕΕ: Η Τσεχία καταδικάζει τις «απαράδεκτες απειλές» του Ερντογάν στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης