Κάνιε Γουέστ: Σκοπεύει να διεκδικήσει και πάλι την Κιμ Καρντάσιαν

Κάνιε Γουέστ: Σκοπεύει να διεκδικήσει και πάλι την Κιμ Καρντάσιαν

Μετά τον χωρισμό της από τον Πιτ Ντέιβιντσον,  ο ράπερ αναζητά τρόπους για να κερδίσει και πάλι την καρδιά της

Kim
Ο Κάνιε Γουέστ σχεδιάζει να κερδίσει και πάλι την καρδιά της Κιμ Καρντάσιαν, μετά τον χωρισμό της από τον Πιτ Ντέιβιντσον. 

Ο ράπερ σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mirror πρόκειται να εκμεταλλευτεί τον χωρισμό της Καρντάσιαν, η οποία δηλώνει και πάλι ελεύθερη. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολιάζουν το πόσο πολύ θα χαίρεται αυτή τη στιγμή ο πρώην άντρας της Κιμ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν αντίθετος με τον δεσμό τους, εκφράζοντας απέχθεια προς το πρόσωπο του 28χρονου κωμικού ηθοποιού.
West
Ο τραγουδιστής και πρώην σύζυγος της διάσημης τηλεπερσόνας είχε πολλές φορές τοποθετηθεί αιχμηρά για τη σχέση του ζευγαριού. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δεν είχε διστάζει να τονίσει: «Σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπα στον Ντέιβιντσον να γνωρίσει τα παιδιά μου».

Ο Κάνιε Γουέστ αν και αρχικά θεωρούσε πως η σχέση της πρώην γυναίκας με τον ηθοποιό θα λήξει σύντομα και κρατούσε «χαμηλούς τόνους», δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό του, όταν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. «Είμαι ο πλουσιότερος μαύρος και ο πατέρας της Νορθ και η ασφάλεια με εμποδίζει να μπω στο δωμάτιο της κόρης μου. Και ακούω ότι ο νέος φίλος της (εννοώντας τον Πιτ Ντέιβιντσον) είναι μέσα στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ καν να μπω μέσα. Η ασφάλεια δεν θα μπει ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου και τα παιδιά μου δεν θα ξαναμπούν στο TikTok χωρίς την άδειά μου», είχει πει χαρακτηριστικά.

Η κόντρα των δύο αντρών είχε φτάσει στο αποκορύφωμά της, με την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ του Γουέστ τον Φεβρουάριο. Το City Of Gods υπήρξε το επίμαχο τραγούδι που αποσκοπούσε σε μία ανοιχτή επίθεση προς τον Ντέιβιντσον. Ο τραγουδιστής μέσα από τους στίχους του απειλούσε ότι «θα τον αφήσει νεκρό, όταν βρεθεί ξανά στο Saturday Night Live». Σε συνέχεια του παραληρήματος του Γουέστ είχε κυκλοφορήσει ένα ακόμα μουσικό βίντεο με τίτλο «Eazy», όπου πήγε τα πράγματα ακόμα παραπέρα. Ένα καρτούν με τη μορφή του ράπερ απαγάγει μία φιγούρα που μοιάζει με τον Πιτ Ντέιβιντσον, τη θάβει ζωντανή και στη συνέχεια την αποκεφαλίζει.
The Game, Kanye West - Eazy (Official Music Video)
Κλείσιμο
Όπως αναφέρεται και σε δημοσίευμα της Sun, ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν και πατέρας των τεσσάρων παιδιών της, έχει βάλει πλώρη για σχέδια που θα φέρουν την τηλεπερσόνα και πάλι κοντά του.

Ο 45χρονος παντρεύτηκε την 41χρονη Καρντάσιαν το 2014 και χώρισαν το 2021, ενώ το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες. Μετά την κατάρρευση του γάμου της, η Κιμ ξεκίνησε το ειδύλιο με τον 28χρονο Πιτ Ντέιβιντσον, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν βρέθηκαν στο «Saturday Night Live». Μετά από 9 μήνεςόμως, οι δυο τους τράβηξαν δρόμους χωριστούς, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ως αιτίες χωρισμού, τα πολυάσχολα προγράμματα και την απόσταση.


Ειδήσεις σήμερα:

Fuel Pass 2: Πώς θα δείτε αν εγκρίθηκε η αίτησή σας - Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα

Σκότωσε τη Νικολέττα και μπήκε στο τρένο για να το σκάσει

Ο νυν και ο πρώην σύζυγος της Σπίαρς «σφάζονται» για τις γυμνές φωτογραφίες της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης