Άλεκ Μπάλντουιν: Η εξομολόγηση της Χιλάρια - «Είμαι εδώ για να στηριχτείς και να νιώσεις ασφάλεια»

Άλεκ Μπάλντουιν: Η εξομολόγηση της Χιλάρια - «Είμαι εδώ για να στηριχτείς και να νιώσεις ασφάλεια»

Η σύζυγος του ηθοποιού μοιράστηκε ένα τρυφερό κείμενο για τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

baldwin
Μια τρυφερή εξομολόγηση έκανε η Χιλάρια Μπάλντουιν στον αγαπημένο της, Άλεκ, λίγο καιρό πριν υποδεχτούν στον κόσμο το 7ο παιδί τους.

Θέλοντας να του εκφράσει την αγάπη και τη στήριξή της, η σύζυγός του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό τους, ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, όπου φαίνονται αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι και κάτω από αυτό έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Το να μπεις στον κόσμο μου και να γίνεις ο άνθρωπός μου ήταν μεγάλη μου χαρά και μια εμπειρία που μου άνοιξε τα μάτια. Πόσες υπέροχες στιγμές ζήσαμε, πόσους απίστευτους ανθρώπους γνωρίσαμε, πόσες εκπληκτικές εμπειρίες βιώσαμε και τελικά, χτίσαμε μια οικογένεια. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Κάθε μέρα», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Το πιο σκοτεινό μέρος είναι να δούμε πίσω από την κουρτίνα, πώς μπορεί να λειτουργήσει μια τέτοια "επιχείρηση" και τα χτυπήματα και τις θυσίες που δέχεται κάποιος για να μιλήσει για αυτό που πιστεύει και για να βοηθήσει άλλους. Οι εχθροί προκειμένου να απονομιμοποιήσουν τη φωνή και τον σκοπό μας, ψάχνουν τρόπο να μας καταστρέψουν. Αυτή δεν είναι μια νέα τακτική… Είναι τόσο παλιά όσο η ιστορία… Ωστόσο, πόσο εύκολο είναι τώρα. Περισσότερο από ποτέ. Συκοφαντούν ανθρώπους και συνδυάζουν ή κατασκευάζουν "απόψεις". Και κάποιοι τα πιστεύουν ή μένουν σιωπηλοί από φόβο. Άλεκ, πόσες φορές κοιταζόμαστε και λέμε: "Βαθιά ανάσα, είμαστε σε αυτό μαζί, ας συνεχίσουμε για το καλό αυτού που πιστεύουμε. Πόσες φορές έχουμε δει ανθρώπους να σε σταματούν και να σε ευχαριστούν για τη φιλανθρωπία σου στις τέχνες, τη δουλειά σου με τα παιδιά, τον αγώνα για το περιβάλλον μας και ναι, όλοι γνωρίζουμε: την πολιτική μας. Οι άνθρωποι βλέπουν πόσο σκληρά παλεύεις για αυτό που πιστεύεις ότι είναι σωστό. Και είμαστε ευγνώμονες. Ακούστε αυτές τις φωνές.. χαμηλώστε την ένταση στο σκοτάδι και την αρνητικότητα. Είμαι αυτή που σε βλέπει στις σκοτεινές σου στιγμές, τις ανθρώπινες στιγμές, μακριά από τα αστέρια του κινηματογράφου και τα δημόσια πρόσωπα που οι άνθρωποι τόσο γρήγορα εξυψώνουν ή εκτελούν. Η ενσυναίσθησή μου για την ανθρωπιά σου είναι ατελείωτη. Δυστυχώς, έχοντας βιώσει η ίδια την απανθρωποποίηση (άλλη μια παλιά τακτική να κυνηγάς τη σύζυγο του εχθρού σου) οδηγούμαι στις στιγμές που σκέφτομαι: Πόσα ακόμα να αντέξει ένα σώμα και ένα μυαλό πριν τσαλακωθεί από ψυχολογικά βασανιστήρια;».


Τέλος, γράφει: «Δεν ξέρω το τέλος σε καμία από τις ιστορίες μας, αλλά ξέρω ότι όσο ζούμε, θέλω να σου λέω πόσο σε εκτιμάμε. Και ξέρουμε ότι κουβαλάς ένα αρκετά βαρύ φορτίο, χρησιμοποιώντας τη θέση σου για να υψώσεις τη φωνή σου. Δεν επιλέγουν όλοι όσοι έχουν τα προνόμια, αυτόν τον δρόμο. Και ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά τόσοι πολλοί σε αγαπούν Άλεκ, είμαστε εδώ για να στηριχτείς και να νιώσεις ασφάλεια».




Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για την 45χρονη που εξαφανίστηκε - Πήγε για δουλειά και χάθηκαν τα ίχνη της

Σίφνος: Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο του 23χρονου - Η ιατροδικαστική θα «δείξει» τα αίτια


Μπροστά σε «ενεργειακό ναρκοπέδιο» τον χειμώνα η Ευρώπη
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης