Άννα Αδριανού: «Έχω βιώσει τη μέθεξη, μοιάζει με εξωσωματική εμπειρία»
«Σαν ηθοποιός, προσεγγίζω τους ρόλους μου πιο πολύ με την ψυχή και τη διαίσθηση και λιγότερο με το μυαλό και την τεχνική», είπε η ηθοποιός
H Άννα Αδριανούπαραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για το πως αισθάνθηκε πάνω στη σκηνή όταν βίωσε τη μέθεξη.
«Είχα τη μεγάλη τύχη να την βιώσω και σε παλιότερες παραστάσεις όταν ήμουν ακόμα νέα ηθοποιός και φυσικά σε πιο πρόσφατες, που λόγω εμπειρίας και εξάσκησης έχω τον τρόπο να μπαίνω πιο βαθιά σε έναν ρόλο και κατά κάποιον τρόπο να γίνομαι ένα με αυτόν. Είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα, μιας και για λίγο μπορείς να ξεχνάς τον εαυτό σου, να μετατρέπεσαι σε ένα άλλο άτομο και να ζεις τις δικές του εμπειρίες και καταστάσεις οι οποίες τελικά σε πλουτίζουν και μετά την παράσταση. Μοιάζει σχεδόν με… εξωσωματική εμπειρία! Εγώ άλλωστε σαν ηθοποιός, προσεγγίζω τους ρόλους μου πιο πολύ με την ψυχή και τη διαίσθηση και λιγότερο με το μυαλό και την τεχνική. Είναι σαν να ανοίγω τον εαυτό μου και αφήνω αυτό το φανταστικό πρόσωπο να διεισδύσει μέσα μου», είπε η ηθοποιός.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.