Η Δέσποινα Βανδήπαρουσιάζει και εικόνα το νέο της hit «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά», ακόμα ένα τραγούδι από τη δισκογραφική της σύμπραξη με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη.
Με τον μοναδικό της τρόπο και πιο φαντασμαγορική από πότε, η Δέσποινα Βανδή μεταφέρει το τραγούδι «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά» στις οθόνες μας μέσα από ένα super hot και καλοκαιρινό music video που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας.
Το τραγούδι «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά», που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, δίνει συνέχεια στα hits που μας έχουν χαρίσει η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Νίκος Μωραΐτης, μετά τα «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα» και «Που Λες». Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.
Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τη μεγάλη καλοκαιρινή της περιοδεία, με συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.