Η βάφτιση της μικρής Ada έγινε σήμερα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος όπως ήταν προγραμματισμένο στο Νυμφαίο της Φλώρινας.
Υπενθυμίζουμε πως το μυστήριο είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη Δευτέρα, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν θετική στον κορωνοϊό.
Αντί για τη βάφτιση την περασμένη εβδομάδα έγινε ένα μικρό πάρτι για την μικρή Ada.
Η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε μια φωτογραφία της κολυμπήθρας και ευχήθηκε στην νονά Σίσσυ Χρηστίδου «Πάντα άξια».
«Πάντα δίπλα σου στο δρόμο για το φως…», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής Ada.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.