Πένθος για τον ηθοποιό Σπύρο Νικολαΐδη - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Πένθος για τον ηθοποιό Σπύρο Νικολαΐδη - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Ο ηθοποιός από τη «Γη της ελιάς» έχασε τη μητέρα του από καρκίνο

Nikolaidis1
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι ώρες που βιώνει ο Σπύρος Νικολαΐδης, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Mega «Η γη της ελιάς», δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media όπου κρατά το χέρι της.

Ο ίδιος την αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Αντίο άγγελέ μου… Τώρα θα μας προσέχεις από ψηλά μανούλα μου όπως έκανε πάντα».

Ο ηθοποιός έχασε τη μητέρα του από καρκίνο με τον οποίο έδινε μάχη εδώ και αρκετό καιρό. Η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες. Ο Σπύρος Νικολαΐδης μάλιστα αναγκάστηκε να διακόψει τα τελευταία γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά, για να βρίσκεται στο πλευρό της, τις ύστατες ώρες.

Nikolaidis


Ο Σπύρος Νικολαΐδης υποδύεται στη σειρά τον ρόλο του κακού και για κάποια χρόνια εργαζόταν στο Λος Άντζελες.

Κλείσιμο
Ο ίδιος είχε πρόσφατα μιλήσει στο περιοδικό OK! για τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα και ένας από αυτούς όπως ήταν και η μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο.

«Πριν φύγω για Αμερική βίωνα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Περνούσα χρόνια κατάθλιψη. Είχα μια σχέση πολύ δύσκολη και τοξική. Επίσης, είχαμε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα. Η μητέρα μου παλεύει με τον καρκίνο. Θυμάμαι εκείνη την περίοδο είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Είχα βάλει κιλά και δεν έκανα πράγματα για εμένα και την αυτοεξέλιξή μου. Αποφάσισα λοιπόν ότι πρέπει να κυνηγήσω το όνειρό μου προκειμένου να γίνω ευτυχισμένος. Τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου «τα παρατάω όλα και φεύγω να κάνω μια νέα αρχή». Όσο ήμουν στην Αμερική χειροτέρεψαν τα πράγματα με τη μητέρα μου, ήρθε ο κορωνοϊός, σταμάτησε η παραγωγή στην οποία δούλευα και έτσι αποφάσισα να γυρίσω. Τελικά επιστρέφοντας στην Ελλάδα ήρθε η πρόταση του Αντρέα για τις 8 λέξεις και μετά για τη ”Γη της ελιάς”».

Ειδήσεις σήμερα

Πώς δουλεύει η βιομηχανία των κλικ

Καιρός: Τριήμερο ζέστης με υψηλές θερμοκρασίες - Χαλάει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

Βουλγαρία: Φεύγουν οι Ουκρανοί πρόσφυγες διότι τους διώχνουν από τα ξενοδοχεία λόγω σεζόν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης