Λένα Δροσάκη για metoo: «Αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές»

Λένα Δροσάκη για metoo: «Αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές»

«Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα. Φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, φοβήθηκα, πέρασα δύσκολα, δεν ήταν κάτι εύκολο αλλά τώρα νιώθω ευλογημένη που μου συνέβη», είπε η ηθοποιός

Lena_Drosaki
Η Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή της ζωής της από την Πάτρα και τις σπουδές ηλεκτρολογίας, στην υποκριτική, metoo αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας. Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Μιλώντας για τον σύζυγό της αποκάλυψε πως στην αρχή ήθελαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στον 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο», αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη.

Το ταξίδι της μητρότητας
«Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα. Φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, φοβήθηκα, πέρασα δύσκολα, δεν ήταν κάτι εύκολο αλλά τώρα νιώθω ευλογημένη που μου συνέβη παρά τις δυσκολίες. Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και εξελισσόμαστε. Όταν η ζωή μας τα φέρνει εύκολα ή τα έχουμε εύκολα στο μυαλό μας παραμένουμε επιπόλαιοι, σαν να μη σεβόμαστε και νιώθω ότι οι δυσκολίες μας εξελίσσουν και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους», εξομολογήθηκε για την μητρότητα.

Επίσης, περιέγραψε, με ενθουσιασμό, τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη σειρά «Σέρρες» και θυμήθηκε, με τρυφερότητα, στιγμές από τον «δικό» της, Πάνο Νάτση.

«Τον γνώρισα όταν ήμασταν φοιτητές στις Δραματικές Σχολές. Δούλευε μπάρμαν και γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού γνωστού. Ήταν γλύκας, υπέροχο παιδί, φωτεινός. Ήταν συγκινητικό όταν είδαμε τα πρώτα επεισόδια, ενώ έλειπε ήταν παρών. Ήταν συγκλονιστικό… Θα είναι πολύ περήφανος για αυτό που άφησε. Όταν είχαμε δύσκολες σκηνές στις «Σέρρες» και αγχωνόμουν με ηρεμούσε, έφτιαχνε μαγικά ένα ωραίο κλίμα. Ήταν ήρεμη δύναμη…», ανέφερε η Λένα Δροσάκη για τον Πάνο Νάτση, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Λένα Δροσάκη: "Αυτά τα κορίτσια κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές, στόματα που δεν άνοιξαν"

Για τη δίκη Φιλιππίδη δεν μπορώ να μιλήσω
Στη συνέχεια συγκινημένη, μίλησε για το #MeToo και τον αγώνα που δίνει και η ίδια αυτό το διάστημα.  «Για τη δίκη (σ.σ. Φιλιππίδη) δεν επιτρέπεται να μιλήσω γιατί είναι εν εξελίξει. Αυτή η ενέργεια έχει ένα μοναδικό σκοπό, να σπάσει αυτό το κοινωνικό απόστημα που ο κακοποιημένος άνθρωπος κουβαλά όλη αυτήν την ενοχή, ότι φταίει. Ότι όποιος έχει εξουσία την χρησιμοποιεί σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Αυτή η βίαιη εξουσία» ανέφερε η Λένα Δροσάκη και πρόσθεσε: «Αυτά τα κορίτσια κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές και στόματα που δεν άνοιξαν. Ελπίζω στην καλύτερη μέρα και κάνουμε πράγματα για μια καλύτερη ζωή. Το να πηγαίνουμε στη δουλειά μας είναι η μισή ζωή μας. Πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν. Δεν το λέω καθόλου εύκολα αλλά πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας».

Ειδήσεις σήμερα

Ερντογάν: Η «διαγραφή» Μητσοτάκη, το «βέτο» στις ΗΠΑ και το «λάφυρο» της Συρίας


Καιρός: Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, βροχές στα κεντρικά και βόρεια - Μίνι καύσωνας από αύριο


MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε και η τελική πεντάδα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης