Παγκόσμια Ημέρα της Γης: Οι αναρτήσεις των σελέμπριτι για τον πλανήτη

Παγκόσμια Ημέρα της Γης: Οι αναρτήσεις των σελέμπριτι για τον πλανήτη

Δείτε τη φωτογραφία του Κέβιν Μπέικον, από την πρώτη φορά που τίμησε αυτή τη μέρα με τη γυναίκα του, πριν από τρεις δεκαετίες

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__1_
Ως Παγκόσμια Ημέρα της Γης έχει οριστεί η 22η Απριλίου και πολλοί από τους σελέμπριτι της ξένης σόου μπιζ την τίμησαν με τον δικό τους τρόπο. Η Πάρις Χίλτον, ο Τζάρεντ Λέτο και η Κιάρα Φεράνι, είναι μερικοί από εκείνους που αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να περάσουν το δικό τους μήνυμα για τον πλανήτη και τη φύση.

Ο Τζάρεντ Λέτο, που πρωταγωνιστεί στο δημοφιλές «Morbius» αγκάλιασε τον κορμό ενός δέντρου, δείχνοντας την αγάπη του στη φύση. Ο ηθοποιός, σκαρφάλωσε στο δέντρο και ποζάρει χαμογελαστός για την σημερινή ημέρα.



Από την άλλη, η διάσημη influencer, Κιάρα Φεράνι ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, λίγο μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ο τραγουδιστής Φέντεζ αντιμετώπισε. Στο στιγμιότυπο, που τους δείχνει αγκαλιασμένους, η Φεράνι έγραψε «Αγαπάμε τη δική μας Γη».

Κλείσιμο


Η Πάρις Χίλτον ανέβηκε στο σαμπ της και φωτογραφήθηκε στα καταπράσινα νερά του Μεξικού, κάνοντας τη δική της αφιέρωση: «Βρείτε με στο αγαπημένο μου μέρος. Χαρούμενη Ημέρα της Γης!».



Με τη σειρά της, η Λίλι Κόλινς, γνωστή και ως Emily in Paris, έκανε τη δική της αφιέρωση στον πλανήτη, ανεβάζοντας μία σειρά από φωτογραφίες της σε κάποια παραλία. «Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γης από ακτή σε ακτή, από εποχή σε εποχή. Τόσο ευγνώμων για αυτόν τον όμορφο κόσμο, στον οποίο ζούμε».



Και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δημοσίευσε στο Instagram, φωτογραφίες για την Ημέρα της Γης, από διάφορα τοπία με αρκετό πράσινο. «Να την αγαπάτε και να τη φροντίζετε κάθε μέρα» έγραψε στη λεζάντα.



Τέλος ο ηθοποιός Κέβιν Μπέικον, ταξίδεψε 32 χρόνια πίσω και θυμήθηκε την πρώτη φορά που γιόρτασε την Ημέρα της Γης με τη σύζυγό του,  Κίρα Σέντγουϊκ και τον γιο τους. «Η πρώτη μας Ημέρα της  Γης μαζί, πριν από 32 χρόνια, κατεβήκαμε στο DC για να μιλήσουμε για την υπερθέρμανση του πλανήτη και το πλαστικό μιας χρήσης. Γιορτάζουμε τη μητέρα σήμερα και κάθε μέρα και δεσμευόμαστε στον ρόλο μας να το κρατάμε καθαρό και ασφαλές».



Ειδήσεις σήμερα:

Μάικ Τάισον: Εκπρόσωπός του ισχυρίζεται πως ο συνεπιβάτης του πέταξε ένα μπουκάλι πριν ξεκινήσει να τον γρονθοκοπεί - Δείτε βίντεο

Αναχώρησε η αποστολή για το Άγιο Φως - Πού υπήρξε διαφωνία με το Ισραήλ για την παραλαβή του

Νέα πυρά της Ζαχάροβα κατά της Ελλάδας: Σας βοηθήσαμε να απελευθερωθείτε και εσείς απελάσατε Ρώσους διπλωμάτες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης