O Άλεκ Μπάλντουιν απαντάει στα αρνητικά σχόλια για το 7ο παιδί που περιμένει

O Άλεκ Μπάλντουιν απαντάει στα αρνητικά σχόλια για το 7ο παιδί που περιμένει

«Οι άνθρωποι με ρωτάνε, γιατί έγινα πατέρας, ορίστε το γιατί», ανέφερε ο ηθοποιός σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram

alec
Ο Άλεκ Μπάλντουιν περιμένει το 7ο παιδί του με τη σύζυγό του Χιλάρια και έχει έτοιμη την απάντηση για όσους τον ρωτούν, γιατί συνεχίζει να κάνει παιδιά, ενώ έχει φτάσει στην ηλικία των 64.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει ήδη μαζί έξι παιδιά, την 8χρονη Κάρμεν, τον 6χρονο Ράφαελ, τον 5χρονο Λεονάρντο, τον 3χρονο Ρόμεο, τον 18 μηνών Έντουαρντ και τη 13 μηνών Μαρία Λουσία. Ο ηθοποιός έχει μία ακόμα κόρη με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Μπάσινγκερ, την 26χρονη Άιρλαντ.

Μετά την ανακοίνωση για τη νέα εγκυμοσύνη της συζύγου του, είναι πολλοί εκείνοι που αντιδρούν, ρωτώντας τον στα social media για ποιον λόγο συνεχίζει να κάνει παιδιά, ενώ κοντεύει τα 70.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άλεκ Μπάλντουιν δείχνει τη μικρότερη κόρη του, Μαρία Λουσία και απαντά στους επικριτές του, εξηγώντας τους λόγους που ήθελε να γίνει ξανά πατέρας.

«Οι άνθρωποι ρωτούν γιατί. Ορίστε γιατί. Το να είσαι γονιός είναι ένα υπέρτατο ταξίδι», έγραψε στην ανάρτησή του ο ηθοποιός,.


Πρόσφατα, και η σύζυγός του θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τα συναισθήματά της.

«Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια και τις γλυκές ευχές σας. Τόσοι πολλοί ρωτάτε πώς νιώθω. Η απάντησή μου είναι: ναυτία, κούραση κι ευτυχία. Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστούμε που χαίρεστε με τη χαρά μας», έγραψε η Χιλάρια Μπάλντουιν σε instastory.

hilaria

Κλείσιμο
Η ίδια μάλιστα, παραχώρησε δηλώσεις στο αμερικανικό People, και ανέφερε πως η πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα πράγματα που της έχουν συμβεί.

«Είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχουμε βιώσει με αυτή τη μεγάλη οικογένεια, είναι πόσο μπορεί να μεγαλώσει η καρδιά μας με ένα ακόμα παιδί. Η ικανότητά μας να αγαπάμε συνεχώς μεγαλώνει. Ανυπομονούμε υποδεχτούμε το νέο μας μέλος αυτό το φθινόπωρο», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Σεργκέι Σοϊγκού: Το θρίλερ με την ανακοπή «όχι από φυσικά αίτια» και τα σενάρια για μαζικές εκκαθαρίσεις του Πούτιν

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η εικόνα στα social media και η φριχτή αλήθεια


Σταύρος Λογαρίδης: Η δικαστική διαμάχη με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου που σημάδεψε τη ζωή και την καριέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης