To Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών όπως είναι γνωστό συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε την οριστική διαγραφή των Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη.
Η Δώρα Χρυσικού μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ανακοίνωσε την απόφαση του ΣΕΗ.
Η Ζέτα Δούκαπου είχε μιλήσει πέρυσι για τη λεκτική κακοποίηση που έχει δεχθεί στο παρελθόν από τον Γιώργο Κιμούλη, έγραψε στο Instagram της:
«Ο κόσμος δεν αλλάζει με τα λόγια. Δεν αλλάζει με την ουδέτερη παρακολούθηση της όποιας δράσης. Ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν δεν φοβάσαι να πράττεις και να υποστηρίζεις την αλήθεια. Από λόγια έχουμε χορτάσει, στις πράξεις υστερούμε. Το καλό συσπειρώνει. Το κακό μένει μόνο του στο τέλος».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.