Ο Χρήστος Κισσάς για το X-Factor: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση που έκανα»
Οι οντισιόν του μουσικού talent show συνεχίζονται την Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 22:10
Ο υποψήφιος Χρήστος Κισσάς του «X-Factor» στο MEGA, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την εμπειρία του και σχολίασε την επίδοσή του.
Στις οντισιόν του μουσικού talent show, ο Χρήστος Κισσάς, που ο Ηλίας Μπόγδανος τον αποκάλεσε Thor λόγω της ομοιότητάς του με τον ηθοποιό που υποδύεται τον σούπερ ήρωα, πήγε με ένα δικό του τραγούδι από τα εκατοντάδες που έχει γράψει. Προβλημάτισε τους κριτές, που τον πέρασαν όμως στο bootcamp αφού τραγούδησε το «Σμαράγδια και ρουμπίνια» με τον Στέλιο Ρόκκο να τον συνοδεύει με την κιθάρα.
Ο Χρήστος Κισσάς ανέφερε στην παρέα της εκπομπής: «Ήταν λίγο τολμηρό να πω δικό μου τραγούδι, αλλά αυτό ήθελα να δείξω». Αποκάλυψε ότι η συμμετοχή του στις οντισιόν ήταν μια πρόκληση από έναν φίλο, που ήθελε να βάλει τον Χρήστο στο παιχνίδι και το κανόνισε ο ίδιος.
«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση που έκανα. Ήταν στο 40% αυτού που έχω να δώσω. Ήταν η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση», είπε σχολιάζοντας την επίδοσή του. Παρόλα αυτά, για εκείνον το «X Factor» ήταν μια ωραία εμπειρία: «Γνώρισα πολλούς καλούς μουσικούς και με ευχαριστεί αυτό», εξήγησε, συμπληρώνοντας ότι θα ήθελε να έρθει σε επαφή με καλλιτέχνες για να τους δώσει τα τραγούδια του.