Όσκαρ 2022 - Νίκος Καλαϊτζίδης: Ο Έλληνας που διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο με την ταινία «Free Guy»
Δούλεψε στην ταινία, που πρωταγωνιστεί ο Ράιαν Ρέινολντς και διεκδικεί το Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών Εφέ απέναντι στους Σουέν Γκίλμπεργκ, Μπράιν Γκριλ και Νταν Σάντικ
Ο Έλληνας που είναι υποψήφιος για να κερδίσει χρυσό αγαλματίδιο στα Όσκαρ, Νίκος Καλαϊτζίδης, μίλησε για την επιτυχία του.
Δούλεψε στην ταινία «Free Guy», όπου πρωταγωνιστεί ο Ράιαν Ρέινολντςως επικεφαλής των οπτικών εφέ (με την εταιρεία Digital Domain) και διεκδικεί το Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών Εφέ, απέναντι στους Σουέν Γκίλμπεργκ, Μπράιν Γκριλ και Νταν Σάντικ.
Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι εξέφρασε την χαρά και την ανυπομονησία του για την τελετή απονομής.
«Είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφιος για Όσκαρ και στα βραβεία Bafta. Στην τελετή θα πάω μαζί με τη γυναίκα μου», δήλωσε ενθουσιασμένος.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir4t9rdp255)
Κλείσιμο
Ο 53χρονος είναι παντρεμένος με την Γκαμπριέλα, με την οποία μάλιστα, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Η σύζυγός του εργάζεται ως εικονογράφος.
Για τη συνεργασία του με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Ράιαν Ρέινολντς δήλωσε: «Είναι πολύ εργατικός κι έχει πλάκα. Έκανε κάποιες επικίνδυνες σκηνές, που εγώ πίστευα ότι είναι αδύνατον να γυριστούν».
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, όμως οι γονείς του τον έστελναν πολύ συχνά στην Ελλάδα για να καταφέρει να μάθει τη γλώσσα, αλλά και να δει τους συγγενείς του.
«Προσπαθώ τώρα που έχω και παιδιά, να την επισκεπτόμαστε πιο συχνά την Ελλάδα. Την αγαπάμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η βιομηχανία του κινηματογράφου έχει αρχίσει να ανθίζει και στην Ελλάδα. Είναι ένα πανέμορφο μέρος με υπέροχα τοπία για γυρίσματα».
Σε περίπτωση που κερδίσει τελικά, το πολυπόθητο αγαλματίδιο, δήλωσε πως έχει ένα «σχέδιο». «Αν κερδίσω το Όσκαρ, θέλω να φτιάξω ένα πλατό φωτογράφισης και όποιος δούλεψε για το "Free Guy" να μπορεί να φωτογραφηθεί με το Όσκαρ, όπως είχε γίνει και με τον Τιτανικό», αποκάλυψε.
Τέλος, ανέφερε πως από Χολιγουντιανές προσωπικότητες, θα ήθελε να «πιει μια μπύρα με τον Κέβιν Μπέικον».
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco