Αντώνης Λουδάρος: «Στην αγάπη βασανίστηκα πολύ»

Αντώνης Λουδάρος: «Στην αγάπη βασανίστηκα πολύ»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο ταξίδι που του έμεινε αξέχαστο, ενώ μίλησε και για τα δημοσιεύματα που τον «πέθαναν» στο παρελθόν - Δείτε τις δηλώσεις του

loudaros
Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε για την σχέση του με τον έρωτα και θυμήθηκε μία αξέχαστη στιγμή της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, όπου και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ. Βασανίστηκα πολύ στην αγάπη. Πάντα ένιωθα πως πρέπει να συγκρατούμαι για να μη μου έρθει η κατραπακιά. Δεν αλλάζει κάτι στη συναλλαγή με τη μιζέρια. Όταν έχει μιζέρια και είσαι τέτοιος άνθρωπος, η μιζέρια είναι σε όλα», είπε ο Αντώνης Λουδάρος χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες.

Όσο για την πιο αξέχαστη στιγμή της ζωής του, ο Αντώνης Λουδάρος ανέφερε το ταξίδι του στο Παρίσι, λέγοντας: «Όταν μπήκα για πρώτη φορά στη Disneyland όπου ήταν και το όνειρό μου, έφτασα στο Παρίσι, πλήρωσα το εισιτήριο και μπήκα για πρώτη φορά, νόμιζα πως ήταν εισιτήριο για τον παράδεισο. Νόμιζα βγαίνανε αστεράκια από μέσα μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cigau6qc0f7t)

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Λουδάρος, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα, που μιλούσαν για τον θάνατό του. Είπε συγκεκριμένα: «Γέλασα πάρα πολύ όταν κάποια στιγμή κάτι πάταγα για να βρω κάποια στοιχεία για μένα, γιατί δεν έχω βιογραφικό και διάβασα "ο Αντώνης Λουδάρος πέθανε". Παναγία μου, λέω»

«Ήταν αληθινό και πατάω να δω την «είδηση» και έλεγε πως πέθανα με αυτό που άκουσα! Έλα ρε, έλα μωρέ… Είναι γελοίο! Είναι πολύ γελοίο να το διαβάζεις αυτό»

«Δυστυχώς συμβαίνουν τέτοιες χαζομάρες πολλές», κατέληξε ο Αντώνης Λουδάρος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cigax4g11tb5)



Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία για εγκλήματα πολέμου, δεν αποκλείουν να έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα


Έρχεται χιονοθύελλα από το βράδυ της Πέμπτης, προειδοποιεί ο Στυλιανίδης, χιόνια και αύριο στην Αττική

Η μάχη των Βερσαλλιών: Η Ε.Ε. αποφασίζει για το κόστος της κρίσης - Οι δηλώσεις Μητσοτάκη - Το στοίχημα Μακρόν για ευρωομόλογο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης