Ο Σπύρος Μπιμπίλας «αδειάζει» τον Γιάννη Χατζηγεωργίου - «Έχασα τον χρόνο μου»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας «αδειάζει» τον Γιάννη Χατζηγεωργίου - «Έχασα τον χρόνο μου»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έδειξε ανοιχτά την ενόχλησή του και αποκάλυψε πως βρέθηκε ο αντικαταστάτης του νεαρού ηθοποιού

μπιμπιλας
Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από την παράσταση που συμμετείχε, καθώς θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Πριν κάποιες ημέρες, ο ηθοποιός ανακοίνωσε κι επίσημα ότι θα αποχωρήσει από την παράσταση, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στο Survivor και έκτοτε, ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει τοποθετηθεί πολλές φορές επί του θέματος και έχει εκφράσει την αντίθεσή του.

«Αφού είχε βγει και το τρέιλερ, ο Γιάννης ήρθε στην πρόβα κι είπε φεύγω. Άρα, εμάς τους ηθοποιούς δε μας είχε ενημερώσει. Ο σκηνοθέτης λέει πως τον είχε ενημερώσει πριν δύο-τρεις μήνες ότι ενδέχεται να φύγει τέλη Ιανουαρίου, γιατί έτσι του είχαν πει. Άλλαξε όμως, και αυτό δεν σημαίνει ενημέρωση», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgcdkek5a01d-st)


Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως κατά την γνώμη του η πράξη του επηρέασε όλο τον θίασο. «Εγώ αν το ήξερα, θα έλεγα συγγνώμη. Δε θα ήθελα να κάνω πρόβες με κάποιον που θα φύγει, χάνω το χρόνο μου. Θα έπρεπε να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις. Αυτό λέω εδώ και δύο χρόνια, που είμαι προέδρος του ΣΕΗ. Βρήκαμε έναν καταπληκτικό ηθοποιό, τον Βασίλη Παπαστάθη. Είναι περίεργο το κλίμα πλέον, στο θέατρο. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Κι αν το Survivor αποφασίσει να πάρει έναν ηθοποιό από κάθε παράσταση τι θα γίνει; Θα διαλύσει το ελληνικό θέατρο;».





Ειδήσεις σήμερα:

Οι συλληφθέντες «θεματοφύλακες» αρνήθηκαν μέχρι και το τεστ κορωνοϊού για να μεταβούν στα δικαστήρια

Αλεξανδρούπολη: Συντετριμμένος ο πατέρας της 29χρονης - «Τη χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της, τα επεισόδια βίας ήταν συνεχή»

Από το Ιόνιο και την Ήπειρο ξεκίνησε η κακοκαιρία - Προειδοποίηση από το «112» σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης