Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απαντά στα σχόλια για την αποχώρησή του από παράσταση: «Ενημέρωσα εγκαίρως»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απαντά στα σχόλια για την αποχώρησή του από παράσταση: «Ενημέρωσα εγκαίρως»

«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό», είπε μεταξύ άλλων για την αποχώρηση του από το θέατρο για να συμμετάσχει στο Survivor

xatzigeorgiou
Αρκετές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η χθεσινή ανακοίνωση ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου θα αποχωρήσει από την παράσταση που συμμετέχει για να πάρει μέρος στο Survivor.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση του ηθοποιού, αλλά και της Μυριέλλας Κουρεντή να αφήσουν το θέατρο για το ριάλιτι και τόνισε πως το θεωρεί απαράδεκτο.

Για να υπερασπιστεί λοιπόν, τη θέση του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξήγησε πως είχε ενημερώσει έγκαιρα όλους τους συντελεστές πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση.

«Δυστυχώς, όπως φαίνεται δε μπορώ να είμαι χρονικά στην παράσταση "Σκρούτζ" κάτι που με πονάει πάρα πολύ. Εννοείται ότι υπήρξε αναστάτωση, όταν το ανακοίνωσα, είναι δυνατόν να μην υπάρξει; Ενημέρωσα όμως, εγκαίρως, ώστε να μπορεί να υπάρξει αντικατάσταση. Πάντα το κάνω αυτό σαν επαγγελματίας. Είναι η πρώτη βέβαια φορά που μου συμβαίνει αυτό, να ακυρώσω και να φύγω από μία παράσταση σχεδόν την τελευταία στιγμή. Υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Είπαμε ότι αυτές οι 20 μέρες που μεσολαβούν μέχρι την παράσταση είναι ένας αρκετός χρόνος ώστε να υπάρξει αντικατάσταση», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9rsy9b597t-st)


Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνονται έστω και λίγο οι πρόβες των ηθοποιών. Δεν ξέρω αν θα κάνω Χριστούγεννα στον Άγιο Δομίνικο, θα δούμε».

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως είναι ελεύθερος. «Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος. Δεν ξέρω αν θα ερωτευτώ μέσα στο παιχνίδι. Αν πάω, βέβαια», είπε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια δήλωσε πως δεν τον φοβίζει τι θα βγει προς τα έξω αν τελικά, συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Αν φύγω, θα δω τι θα πάρω μαζί μου. Πάντα στη ζωή μου ήμουν ένας άνθρωπος αυθόρμητος που αγαπάει και σέβεται. Από 'κει και πέρα δε με φοβίζει τι θα βγει προς τα έξω», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Πιστοποιητικά εμβολιασμού δύο ταχυτήτων πριν την αναμνηστική δόση εξετάζει η ΕΕ

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

GNTM 4: Το Μανιάτικο κάστρο της μόδας… άφησε τον Αγγαίο εκτός FINAL 4 - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης