Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται στο Θέατρο Παλλάς για έξι εορταστικές συναυλίες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται στο Θέατρο Παλλάς για έξι εορταστικές συναυλίες

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 24-25 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου και 5-6 Ιανουαρίου

Η Νατάσα  Θεοδωρίδου έρχεται στο Θέατρο Παλλάς για έξι εορταστικές συναυλίες
Το Θέατρο Παλλάς υποδέχεται στη σκηνή τη σημαντική ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου για έξι εορταστικές συναυλίες.

Η δική μας Νατάσα, σε μία μουσική γιορτή, με όλα εκείνα τα τραγούδια που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε μαζί της.

Στις 24-25 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου και 5-6 Ιανουαρίου η σπουδαία ερμηνεύτρια θα ανέβει στη σκηνή του εκπληκτικού Θεάτρου Παλλάς και θα μας ξεσηκώσει με παλαιές και νέες επιτυχίες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τις διαχρονικές της επιτυχίες, τα τραγούδια της από τον  τελευταίο δίσκο  «Η Ερωτική Νατάσα», αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της «Έξαψη» και  «Υπάρχει για Σένα».

Η Νατάσα είναι εδώ και μας προσκαλούμε να γίνουμε όλοι μία παρέα.

Η Νατάσα  Θεοδωρίδου έρχεται στο Θέατρο Παλλάς για έξι εορταστικές συναυλίες


Μαζί της επί σκηνής, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης .

Τις συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία  υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης και τη μουσική επιμέλεια ο  Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς λειτουργεί για το κοινό το υψηλής αισθητικής «Foyer Pallas» από το  Panas Group, που έχει επιμεληθεί η σκηνογράφος Εύα Νάθενα. Το μπαρ και οι υπηρεσίες εστίασης θα  λειτουργήσουν παράλληλα με τις συναυλίες, για βράδια που μας κάνουν αξέχαστα!

Προπώληση Εισιτηρίων

Στο viva.gr από την Παρασκευή 26/11
Τιμές εισιτηρίων: από 80€ έως 15€

Το Θέατρο Παλλάς λειτουργεί ως αμιγής χώρος υποδοχής θεατών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Στο σύνολό του το προσωπικό του Θεάτρου Παλλάς είναι εμβολιασμένο κατά του COVID-19.


Μεγάλος Χορηγός Επικοινωνίας: MEGA

Ειδήσεις σήμερα:

«Κανείς δεν μ' αγαπάει»: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον σπαραγμό εξάχρονου που πέθανε «μετά από βασανιστήρια των γονιών του»

Απίστευτες εικόνες από πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα

Ποιοι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περισσότερο από νοσηλεία για COVID-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης