Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man No Way Home» βάζει τον Πίτερ Πάρκερ αντιμέτωπο με τους κακούς του Πολυσύμπαντος

Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man No Way Home» βάζει τον Πίτερ Πάρκερ αντιμέτωπο με τους κακούς του Πολυσύμπαντος

Sinister Six, multiverse και τον... Τομ Χόλαντ να είναι μόνος του απέναντι σε πλήθος villains - Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου

spiderman
Sony και Disney δημοσιοποίησαν πριν από λίγες ώρες το νέο trailer του πολυαναμενόμενου Spider-Man: No Way Home, το τρίτο κατά σειρά κεφάλαιο της ιστορίας του Πίτερ Πάρκερ στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Ο άνθρωπος αράχνη, αποτελεί πλέον δημόσιο κίνδυνο καθώς αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του και για αυτό ο Πίτερ Πάρκερ (Τομ Χόλαντ) , ζητά τη βοήθεια του Doctor Strange (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) ώστε να χρησιμοποιήσει ένα ξόρκι για να ξεχάσει ο κόσμος ποιος είναι πίσω από τη μάσκα του Spider Man.

Η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του υπερήρωα έγινε στο τέλος του «Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του» (2019) από τον αντίπαλό του Mysterio. Η παραπάνω κίνηση, όμως, διαταράσσει τη συμπαντική ισορροπία διαρρηγνύοντας το πολυσύμπαν (Multiverse) και επιτρέποντας, έτσι, σε χαρακτήρες από παράλληλες διαστάσεις να παρεισφρήσουν στη δική μας πραγματικότητα.

Μεταξύ αυτών, οι Doctor Octopus και Green Goblin, με τους Άλφρεντ Μολίνα και Γουίλεμ Νταφόε να επιστρέφουν για να ενσαρκώσουν τους ρόλους τους, αντίστοιχα. Όσοι, πάντως, περίμεναν και το comeback της Κίρστεν Ντανστ ως Μέρι Τζέιν ή ακόμα και των Τόμπι Μαγκουάιρ και Αντριου Γκαρφιλντ (οι ηθοποιοί που έχουν ενσαρκώσει τον αγαπημένο σούπερ ήρωα) ως Πίτερ Πάρκερ έπεσαν έξω. Η συνύπαρξη των τριών αστέρων στο "Spider-Man: No Way Home" είναι μια φήμη που έχει αποκτήσει διαστάσεις φρενίτιδας στο διαδίκτυο και ενώ όλοι περίμεναν να επαληθευτεί μέσα από το τρέιλερ, Sony και Marvel κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά...

SPIDER-MAN: NO WAY HOME - Official Trailer (HD)


Κλείσιμο
Σίγουρα θα εμφανιστούν οι Doc Ock (Άλφρεντ Μολίνα), Green Goblin (με τη φωνή του Γούιλεμ Νταφόε) ενώ θα δούμε και τους Sandman (Τόμας Χέιντεν Τσερτς), Lizard (Ρις Ίφανς) και την πρώτη εμφάνιση του Τζέιμι Φοξ ως Electro.



Η ομάδα των κακών στα κόμικ είναι γνωστή ως Sinister Six, επομένως μένει ακόμα μια θέση που πιθανότατα θα καλύψει ο Venom του Τομ Χάρντι, αν και στο τρέιλερ δεν αποκαλύπτεται εάν θα εμφανιστεί στην ταινία.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για το ποιοι παλιοί και νέοι ήρωες μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους. Το «Spider-Man: No Way Home» κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου.




Ειδήσεις σήμερα:

Πνίγηκε ο 10 μηνών γιος του Νοτιοαφρικανού παγκόσμιου πρωταθλητή του ράγκμπι, Ζανί ντε Πλεσί

ΗΠΑ: Ο Φάουτσι προειδοποιεί ότι η έξαρση του κορωνοϊού το χειμώνα θα επηρεάσει και τους εμβολιασμένους - Τι λέει για την 3η δόση

Φερνάντο Σάντος: «Αν δεν πάμε Μουντιάλ θα φύγω» - Τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός για το... επεισόδιο με τον Ρονάλντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης