Κατιάνα Μπαλανίκα: «Πέρασα κατάθλιψη» εξομολογείται η ηθοποιός

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Πέρασα κατάθλιψη» εξομολογείται η ηθοποιός

Η ηθοποιός μιλά για τις σκοτεινές περιόδοους που έχει βιώσει, τα αγαπημένα της οικογενειακά πρόσωπα και το MeToo

Katiana-Mpalanika
Η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» βρέθηκε σήμερα (2/11) στο πλατό του «Πρωινού».

Όπως υποστήριξε, έχει καιρό να συνατήσει τον γιο της και τα εγγόνια της λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, αν και έμεινε αρκετό καιρό μαζί τους στην Αμερική, θέλησε να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Είναι περίεργο το συναίσθημα να είσαι γιαγιά».

Ερωτηθείσα για την εξαφάνιση του τραγουδιστή Γιώργου Μαρίνου, με τον οποίο διατηρούσε πολύ καλή φιλική σχέση, τόνισε: «Δεν έχω επαφές, ούτε εγώ ούτε κανένας μας. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι είναι κοντά σε μία οικογένεια, που είναι φίλοι και τον αγαπάνε. Δεν έχουμε επαφή». Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ανέφερε: «Υποθέτουμε ότι είναι καλά».

Όσον αφορά το αν έχει αποφασίσει ο ίδιος να μην γνωρίζει κανείς που είναι και τι κάνει, η ηθοποιός ισχυρίστηκε: «Προφανώς είναι επιλογή του». Παράλληλα, εξήγησε ότι εκείνη σεβάστηκε και σέβεται την επιλογή του να μείνει μακριά από όλους: «Όταν κατάλαβα ότι δεν θέλει, γιατί αν ήθελε, θα το είχε κάνει. Εγώ ξέρεις, όταν κάποιος δεν θέλει, υποχωρώ. Δεν επιμένω. Σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων κι επειδή έχω περάσει κι εγώ κάποια χρόνια που δεν ήθελα να έχω επαφή με κανέναν, μπορώ να καταλάβω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cff7qo7bph89-st)


Επιπροσθέτως, γνωστοποίησε ποιοι άνθρωποι βρίσκονται δίπλα της στις δύσκολες περιόδους, όταν το έχει ανάγκη. «Ο Σταμάτης Φασουλής. Ήρθε, όμως, με το ζόρι. Ήρθε με το ζόρι και με πήρε και με έβγαλε έξω. Του το χρωστάω. Ήρθε, με πήρε, με έβγαλε έξω. Με πήγε βόλτα και μου είπε: "Κοίτα πάνω και όχι κάτω". Είχα πολύ καιρό να βγω από το σπίτι . Ένα χρόνο περίπου. Δεν είχα βγει καθόλου, ούτε σούπερ μάρκετ, δεν σήκωνα τα τηλέφωνα. Πέρασα κατάθλιψη. Έκανα θεραπεία και το ξεπέρασα. Έχω και τάση εγώ προς τα κάτω. Είμαι πολύ μελαγχολικός άνθρωπος από παιδί». Έπειτα, πρόσθεσε ότι αν και δεν καταλαβαίνει από πού πηγάζει όλο αυτό, είναι κάτι που την διακρίνει από παιδί: «Το έχω από παιδί. Ήμουν πάντα προς το μελαγχολικό. Εύκολα με παίρνει από κάτω».

Για τη μεγάλη ενέργειά της επί σκηνής, εξήγησε: «Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την προσωπική μου ζωή. Όταν πάω κάπου, κρύβομαι. Δεν εμφανίζομαι. Αναρωτιέμαι γιατί με αναγνωρίζουν. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Δεν ζητάω εύκολα πράγματα».

Κλείσιμο


Τέλος, η Κατιάνα Μπαλανίκα εκδήλωσε τον θαυμασμό της για όλες εκείνες τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και κατήγγειλαν άσχημες συμπεριφορές, με αφορμή την δημιουργία του ελληνικού #ΜeToo. Αυτές οι γυναίκες, κάνοντας αυτή την κίνηση, προτρέπουν ανθρώπους και από άλλους χώρους να μιλήσουν, αφού οι παρενοχλήσεις δυστυχώς δεν συμβαίνουν μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιπίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε: «Δεν είχα ακούσει για τον Πέτρο και τον Δημήτρη. Δεν τον ήξερα τον Δημήτρη. Με τον Πέτρο είχα συνεργαστεί μία φορά στο Δελφινάριο. Όχι, δεν είχα ακούσει. Δεν πέφτω από τα σύννεφα για τίποτα, για να πω την αλήθεια, γιατί είχαμε ακούσει από την Αμερική τόσα πολλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν «σέρνεται» και του φταίνε όλα - Έξαλλος με τα Rafale και την αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη


Αυτή είναι η 40χρονη που παρασύρθηκε από φορτηγό και σκοτώθηκε - Ήταν μαραθωνοδρόμος με σπουδαίες διακρίσεις

Εισαγγελέας ψάχνει και τέταρτο ηθοποιό για βιασμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης