«Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα»: Η Πένη χωρίζει τον Μπουκουράν και το κλάμα πέφτει κορόμηλο - Δείτε βίντεο
Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο - Απόψε, στις 21:00 στο MEGA
Την πιο συγκλονιστική και ταυτόχρονα αστεία σκηνή χωρισμού θα απολαύσουν οι τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο των «Συμπέθερων απ' τα Τίρανα» στις 21:00 στο MEGA.
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Κώστας Καζάκας υποδύονται ένα παράνομο ζευγάρι που γνωρίστηκε τυχαία αλλά ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Εκείνος ένας ώριμος και γοητευτικός κύριος με καταγωγή από την Αλβανία κι εκείνη μια καλοβαλμένη γυναίκα που ζει στο Κουδουνάρι με τον άνδρα της τον Λυκούργο (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) και την κόρη της Λίζα (Τζένη Καζάκου).
Πριν προλάβουν να χαρούν τη σχέση τους η Πένη παίρνει την απόφαση να χωρίσουν επειδή οι τύψεις απέναντι στον άνδρα της, την πνίγουν. Η συνάντηση του ζευγαριού γίνεται στο πάρκο της γειτονιάς και η καρδιά του Μπουκουράν με την ανακοίνωση της απόφασής της Πένης, γίνεται χίλια κομμάτια. Το σκηνοθετικό εύρημα των Ρέππα-Παπαθανασίου με την προσθήκη της μουσικής υπόκρουσης στην σκηνή του χωρισμού απογειώνει το αποτέλεσμα.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.