Για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα μίλησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε σήμερα ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της ηθοποιού στην εκπομπή «Μαμά - δες», όπου μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσει παιδί, αλλά και για την κόρη της.
Όπως ανέφερε, η κόρη της αποτελεί για εκείνη ένα θαύμα, αφού κανείς δεν περίμενε τον ερχομό της. «Η Φρατζέσκα είναι ένα θαύμα, γιατί ήτανε να μην έρθει. Όλοι οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτιά τους ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί», εξήγησε αρχικά.
Στην συνέχεια, πρόσθεσε:«Την ώρα που μου έλεγε ο γιατρός ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ποτέ παιδιά, ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό μου. Με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που είχα κάνει και μου είπε: "Πέγκυ μου, για 'σένα έχει τελειώσει αυτό οριστικά". Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο. Τον ρώτησα αν δεν γίνεται ούτε εξωσωματική και μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα. Θυμάμαι ότι είπα στον Θανάση να σταματήσει στην άκρη με το αυτοκίνητο, άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω και να κλαίω».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.