Σπύρος Σαραφιανός - Σασμός: «Έρχεται μεγάλη ανατροπή στην εγκυμοσύνη της Στέλλας»

Σπύρος Σαραφιανός - Σασμός: «Έρχεται μεγάλη ανατροπή στην εγκυμοσύνη της Στέλλας»

Τι δήλωσε ο ηθοποιός για τις εξελίξεις στην δραματική σειρά του Alpha

sarafianosspi
«Ως πατέρας αγαπάω πολύ την κόρη μου. Την εμπιστεύομαι» υπογραμμίζει ο Σπύρος Σαραφιανός, ο Τάσος Καμαριωτάκης στον «Σασμό» του Alpha.

O Σπύρος Σαραφιανός, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την «Super Κατερίνα» για τη σχέση του με την τηλεοπτική κόρη του, Στέλλα, ενώ έκανε και μία τρυφερή προσωπική εξομολόγηση: σε λιγότερο από δύο μήνες γίνεται για πρώτη φορά πατέρας!

Ως τηλεοπτικός μπαμπάς… «προέχει η αγάπη του Τάσου για τη Στέλλα. Είμαι ο πατέρας που αγαπάει πολύ την κόρη του. Το παιδί που περιμένει εκείνη, το εγγονάκι του, το θεωρεί μεγάλη ευλογία». Σχετικά με το εάν θα κρατήσει το παιδί η Στέλλα , η στάση του Τάσου είναι…«ό,τι πει κι αποφασίσει η κόρη μου, η Στέλλα. Θεωρώ τη Στέλλα πολύ υπεύθυνο άτομο, για να αναλάβει το παιδί, κι εμείς το εγγόνι».

Ο Σπύρος Σαραφιανός (Τάσος | Σασμός) στη Super Κατερίνα

Η μητέρας της Στέλλας και σύζυγος του Τάσου, η Σοφία, αποκαλύπτει στον Αστέρη την εγκυμοσύνη τη Στέλας, «Όλo το θέμα το χειρίζεται η γυναίκα μου, η Σοφία. Δεν μου αφήνει περιθώριο να ασχοληθώ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βγάζω την αγάπη μου και την εμπιστοσύνη μου στην κόρη μου και την ελπίδα ότι στο τέλος θα τα βρουν με τον Αστέρη». Παρ΄όλο που ο Τάσος έχει δει την παράνομη σχέση του Αστέρη…. «πιστεύει ότι ο Αστέρης θα το ξεπεράσει, ότι είναι κάτι επιφανειακό κι επιπόλαιο. Ισως είναι μια ελπίδα που θέλει να δίνει ο Τάσος στον εαυτό του».

Πάντως, όπως αποκάλυψε, στο τέλος συμβαίνει μία μεγάλη ανατροπή, σε σχέση με την εγκυμοσύνη της Στέλλας.



Ειδήσεις σήμερα:


Υπόθεση Κατσίφα: Συνέχιση της έρευνας διέταξε το δικαστήριο Αργυροκάστρου

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Δείχνει τα «δόντια» της και στην Αττική - Καλλιάνος στο protothema.gr: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50: Η έμπνευση, οι επικρίσεις και η κληρονομιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης