«Ο Σωματοφύλακας»: Έρχεται το remake της θρυλικής ταινίας - Ποιοι ακούγονται για τους ρόλους των Κέβιν Κόστνερ και Γουίτνεϊ Χιούστον

«Ο Σωματοφύλακας»: Έρχεται το remake της θρυλικής ταινίας - Ποιοι ακούγονται για τους ρόλους των Κέβιν Κόστνερ και Γουίτνεϊ Χιούστον

Άγνωστο παραμένει το δίδυμο των πρωταγωνιστών, πολλά ωστόσο είναι τα ονόματα των υποψηφίων - Το σενάριο για την Warner Bros αναλαμβάνει  ο υποψήφιος για Tony θεατρικός συγγραφέας, Μάθιου Λόπεζ

bodyguard34
Το remake της bestseller ταινίας του 1992 με την Γουίτνεϊ Χιούστον και τον Κέβιν Κόστνερ, με τίτλο «Ο Σωματοφύλακας» ετοιμάζεται για την Warner Bros.

Το σενάριο της νέας εκδοχής της εμβληματικής ρομαντικής ταινίας έχει αναλάβει να γράψει ο υποψήφιος για Tony θεατρικός συγγραφέας, Μάθιου Λόπεζ, ο οποίος έγινε γνωστός από την θεατρική παράσταση «The Inheritance».

The Bodyguard (1992) Official Trailer - Kevin Costner, Whitney Houston Movie HD


Το πρωτότυπο φιλμ είχε σπάσει το παγκόσμιο box office, σημειώνοντας κέρδη πάνω από 400 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Βέβαια, η αρχική ταινία έχει κι ένα ακόμα πλεονέκτημα. Εμπεριέχει πολλά από τα πρωτότυπα τραγούδια της θρυλικής Γουίτνεϊ Χιούστον.

Μάλιστα, το θρυλικό ρομαντικό δράμα είχε ένα από τα πιο εμπορικά soundtrack όλων των εποχών, που δεν είναι άλλο από το «I Will Always Love You» της Ντόλι Πάρτον στην πασίγνωστη διασκευή της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Κλείσιμο
Whitney Houston - I will always love you (Bodyguard Soundtrack)


Χρέη παραγωγού θα αναλάβει ξανά ο σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας του 1992, Λόρενς Κάστναν σε συνεργασία με την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Rideback. Τα δημοσιεύματα ήθελαν το remake της ταινίας να ετοιμάζεται ήδη από το 2011, όμως παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι, που τελικά, δεν προχώρησε.



Προς το παρόν δεν έχει οριστεί το επίσημο καστ για το remake του Σωματοφύλακα, όμως έχουν κυκλοφορήσει φήμες για κάποια από τα «υποψήφια» ονόματα. Ανάμεσά τους είναι αυτό του Κρις Χέμσγουορθ, της Τέσα Τόμσον, του Τσάνινγκ Τέιτουμ και της Cardi B.





Ειδήσεις σήμερα

«McDreamy»... εφιάλτης: Ο «Ντέρεκ» του Grey's Anatomy «τρομοκρατούσε» τα μέλη του καστ της σειράς, ισχυρίζεται νέο βιβλίο

Αμερική: Ένας στους τρεις ασθενείς με κορωνοϊό εμφάνισε συμπτώματα Covid διαρκείας

Καιρός: 37άρια μέσα στην «καρδιά» του Σεπτέμβρη - Θερμοκρασίες για παραλίες το Σαββατοκύριακο - Δείτε χάρτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης