Για μία ακόμη φορά η Κένταλ Τζένερ τράβηξε πάνω της τα βλέμματα ποζάροντας με ένα μικροσκοπικό, λουλουδάτο μαγιό που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της.
Η διάσημη τηλεπερσόνα, άφησε με το στόμα ανοιχτό τους εκατομμύριους ακολούθους της στο Instagram, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στην ιστορία της χθες. Πόζαρε με χάρη μπροστά από τον καθρέφτη του σκάφους, με το οποίο ταξιδεύει στη Σαρδηνία για τις διακοπές της, και έδειξε σε κοινή θέα το γυμνασμένο σώμα της, κάνοντας άλλους να την αποθεώνουν και άλλους να... ζηλεύουν.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3