Η Γερμανού απασφάλισε και η Ματίνα Παγώνη είπε όχι στο πάσο ντόμπλε

Η Γερμανού απασφάλισε και η Ματίνα Παγώνη είπε όχι στο πάσο ντόμπλε

Ο καύσωνας θυμίζει παράπτωμα μπροστά σε αυτά που ζούμε στην τηλεόραση

pagwni
Είναι μια καλή ευκαιρία αυτή την περίοδο να δούμε τις εκπομπές που δεν μπορούσαμε, λόγω άλλων εκπομπών. Μία εξ αυτών το «Καλοκαίρι #not», το οποίο παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη. Ευχάριστη, φιλική, ήρεμη η Ελένη. Όμως δύο μέρες τώρα τα θέματα στο πάνελ κάπως «έφυγαν». Εχθές μία αδικαιολόγητη ένταση για τον εμβολιασμό απουσία επιχειρημάτων και σήμερα κάτι που έκανε και την Ναταλία Γερμανού να βγει από τα ρούχα της… «Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot «η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα». Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus».

Εχει δίκιο η Ναταλία. Και το λέω ως μητέρα και ως μέλος πάνελ εκπομπών. Ιδιότητα «μανούλα» δεν υπάρχει. Υπάρχει η εργαζόμενη γυναίκα, οι σπουδές της, η καλλιέργεια, οι γνώσεις, το ταλέντο, η τηλεοπτική άνεση και ό,τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί χρήσιμο από αυτούς που προσλαμβάνουν. Μην παρασυρόμαστε από γλυκανάλατα συμπεράσματα.



Η Ματίνα Παγώνη είναι γιατρός, είναι επιστήμονας και είναι μία γυναίκα η οποία αγαπά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Ας μην κοροϊδευόμαστε, όσο χρήσιμη κι αν είναι η παρουσία της εφόσον προσκαλείται με σκοπό να μιλήσει για την πανδημία, η κυρία Παγώνη το απολαμβάνει και μάλλον δεν αρνείται συχνά. «Ουκ εν τω πολλώ το ευ» και αυτό ισχύει και για την συμπαθέσταστη γιατρό, η οποία έφτασε να θεωρείται υποψήφια για το «Dancing with the stars». Είναι το σημείο που πλέον χάνεται το μέτρο. Η ίδια ευτυχώς φρόντισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. «Στα ριάλιτι θα πάνε οι άνθρωποι που πρέπει να πάνε, που τους αρέσουν, που τα παρακολουθούν και είναι η δουλειά τους. Εμένα η δουλειά μου είναι η Ιατρική». Εξαιρετική τοποθέτηση στην 574η τηλεοπτική εμφάνισή της.



Θέμα ωρών πλέον η ανακοίνωση για την επισημοποίηση της συνεργασίας της Σίσσυς Χρηστίδου με το Mega. Η συμφωνία είναι οριστική και απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις.
Αναρωτιέμαι. Συνεχίζει να είναι παραγωγός της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη ο κύριος Καραγιάννης;

Κλείσιμο
Άγιο Νικόλαο, με φόντο το βαθύ γαλάζιο της Λίμνης και τα γραφικά σοκάκια της πόλης.



Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) δεν έχει ιδέα από μηχανές αυτοκινήτων και μαστορέματα. Έτσι, όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, εμπιστεύεται τη Μάγδα (Μαρία Ναυπλιώτου), μια όμορφη ιδιοκτήτρια βενζινάδικου, η οποία ζει -κατ' επιλογήν- μόνη. Όταν η Μάγδα γνωρίζει τον Ολεξάντερ (Γιάννος Περλέγκας), οικονομικό μετανάστη και περιπλανώμενο μουσικό, ο Τζόζεφ θα πιστέψει και πάλι στον έρωτα, στο ιδιαίτερο δέσιμο δύο ανθρώπων, που αρνούνται να δεσμευτούν. Παράλληλα, στον δρόμο του Τζόζεφ έρχεται η Στεφανία (Χαρά Μάτα Γιαννάτου), δημοσιογράφος σε τοπική εφημερίδα, και μια ιδιαίτερη σχέση αναπτύσσεται μεταξύ τους… Όλα αυτά στο «Καρτ Ποστάλ» της Βικτόριας Χίσλοπ. Δώρο η φωτογραφία…

ΚΟΥΙΖ: Ποια παρουσιάστρια ετοιμάζει βαλίτσες την ώρα που ο σταθμός της σχεδιάζει τη νέα σεζόν της;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης