Τζέιμς Παρνέλ Σπίαρς: Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ αποποιείται τις ευθύνες του - «Δεν έθεσα εγώ τους όρους, η Μοντγκόμερι το έκανε»

Τζέιμς Παρνέλ Σπίαρς: Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ αποποιείται τις ευθύνες του - «Δεν έθεσα εγώ τους όρους, η Μοντγκόμερι το έκανε»

Την πρώην μάνατζερ και σύμβουλο υγείας της κόρης του "έβαλε στο μάτι" ο Τζέιμς Παρνέλ Σπίαρς - Ισχυρίζεται πως εκείνη ήταν υπεύθυνοι για τους όρους της κηδεμονίας της - Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην κατάθεση της δήλωσε πως μόνο εκείνη στάθηκε δίπλα της και την προτιμά από τον πατέρα της

britney
Μετά την πολυσυζητημένη δίκη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στην προσπάθειά της να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της από τον πατέρα της και αφού κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου τη δική της μεριά σχετικά με όλους τους «ανατριχιαστικούς» κανόνες, που ορίζει η κηδεμονία της, εκείνος αρνείται κάθε ανάμιξη με τους όρους, που τέθηκαν.

Ο Τζέιμς Παρνέλ Σπίαρς αποποιείται τις ευθύνες του και «ρίχνει το φταίξιμο» στην -πρώην- μάνατζερ της τραγουδίστριας , Τζόντι Μοντγκόμερι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο άνδρας ισχυρίζεται πως εκείνη έθεσε όλους αυτούς τους «αυστηρούς» κανόνες, καθώς θεωρούσε πως «η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν ήταν ικανή να αποφασίσει μόνη της για την ζωή της». 


Μάλιστα, ο πατέρας της κατέθεσε ενώπιον της δικαστή Μπρέντα Πέννυ, τρία έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν ότι εκείνος δεν είχε ανάμειξη στους κανόνες, που τέθηκαν, ενώ όπως ισχυρίζεται του είχε απαγορευτεί κάθε επικοινωνία με την κόρη του για περίπου δύο χρόνια.

Επιπλέον, εξήγησε πως εκείνος είχε προτείνει να δοθεί μία διαφορετική λύση, όπως για παράδειγμα η Μπρίτνεϊ να ακολουθήσει κάποια φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα, που την ταλαιπωρούσαν. Η Μοντγκόμερι, όμως, του απέκλεισε αυτή την επιλογή, ισχυριζόμενη πως κάτι τέτοιο δεν θα είχε αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
spiars2


Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, το ένα εκ των τριών εγγράφων που δόθηκαν στην διάθεση του δικαστηρίου, έγραφαν: «Η κυρία Μοντγκόμερι έχει την απόλυτη ευθύνη για την προσωπική φροντίδα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς και για την φαρμακευτική της αγωγή και είναι εκείνη, που έχει πάρει όλες τις αποφάσεις για το εν λόγω ζήτημα».

Στην πρώην μάνατζερ της κόρης του αποδίδει επίσης και την απόφαση που την θέλει να φοράει συσκευή σπιράλ, προκειμένου να μην μπορεί να κάνει άλλα παιδιά -παρά την θέλησή της.



Ακόμα, δεν έχει επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα των συγκεκριμένων εγγράφων, όμως σύμφωνα με τον πατέρα της ποπ σταρ: «Είναι οι πιο σοβαρές αποδείξεις και μόνο αν ληφθούν υπόψιν του δικαστηρίου, θα υπάρξει δίκαιη απόφαση». Βέβαια, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν δείχνει να έχει την ίδια άποψη με τον πατέρα της, καθώς όπως δήλωσε κατά την δίκη της «η Μοντγκόμερι ήταν η μόνη που την έκανε να νιώσει καλύτερα».






Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερη η 81χρονη που «πήρε για ενθύμιο» φιαλίδιο της Pfizer από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου

Έρχονται εμβολιασμοί ακόμη και σε πλαζ και πλατείες - Ξεκινούν τα εμβόλια κατ΄οίκον στις 6 Ιουλίου

Φοιτητικό επίδομα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Οδηγίες και κριτήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης