Ο Τόμας Μαρκλ ξαναχτυπά: Απειλεί να βγάλει νέα «άπλυτα» της Μέγκαν στη φόρα

Ο Τόμας Μαρκλ ξαναχτυπά: Απειλεί να βγάλει νέα «άπλυτα» της Μέγκαν στη φόρα

Αποκαλύψεις προαναγγέλλει ο Τόμας Μαρκλ, που μέσω τηλεόρασης ζητά από την κόρη του να του επιτρέψει να δει την Λίλιμπετ Νταϊάνα - Της ζητά «συγγνώμη» και παρακαλάει για ανακωχή

thomas_markle
Με νέα «άπλυτα» απειλή την κόρη του ο Τόμας Μαρκλ, που από τη μία ζητά συγχώρεση αλλά από την άλλη ξεκαθαρίζει ότι αν δεν γίνει δεκτή, θα την κρεμάσει στα μανταλάκια.

Σε τρέιλερ για τηλεοπτική εκπομπή, ο Τόμας Μαρκλ παρακαλεί την Μέγκαν να του επιτρέψει να δει τη νεογέννητη Λίλιμπετ Νταϊάνα και αφήνει αιχμές ότι θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις για προσωπικά της ζητήματα.

Ο 76χρονος δεν έχει μιλήσει με την κόρη του εδώ και τρία χρόνια. Οι επαφές τους σταμάτησαν μετά τις παπαρατσικές φωτογραφίες του πριν τον βασιλικό γάμο. Ωστόσο, σε συνέντευξη για το «60 minutes» της Αυστραλίας, που θα προβληθεί την Κυριακή, ζητά συγχώρεση για το «χαζό λάθος του» και ζητά απελπισμένος ανακωχή.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί της από την προπαραμονή του γάμου της» αποκαλύπτει στο teaser της συνέντευξης. Όταν ερωτήθηκε για το πώς έμαθε για τη γέννηση της Λίλιμπετ, απάντησε ότι το έμαθε από το ραδιόφωνο. «Θα απογοητευτώ πολύ αν δεν κρατήσω στην αγκαλιά μου την εγγονή μου», πρόσθεσε.

SNEAK PEEK: Thomas Markle | 60 Minutes Australia


«Θέλετε άπλυτα;»

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο teaser, ο Τόμας απευθύνει απελπισμένη έκκληση για συγχώρεση. Ωστόσο την ίδια στιγμή, κάνει και νέες κινήσεις, που θα μπορούσαν να διαλύσουν ακόμη περισσότερο την ήδη ταραγμένη σχέση του με την κόρη του. «Θέλετε άπλυτα; Είναι η πρώτη φορά που θα πω αυτά τα πράγματα», λέει.

Κλείσιμο
Ο Τόμας Μαρκλ μετανιώνει για τα όσα έκανε λίγες ημέρες πριν τον γάμο της κόρης του, ενώ πριν λίγες ημέρες, μετά τη γέννηση της δεύτερης εγγονής του δήλωσε πολύ χαρούμενος με το γεγονός, ευχόμενος τα καλύτερα στη μικρή και στο ζευγάρι.


Ειδήσεις σήμερα:

Κοινωνικός Τουρισμός: Aνοίγει το μεσημέρι η πλατφόρμα για τα 300.000 voucher

Η συλλεκτική Mercedes του Αλέξανδρου Ωνάση επισκευάστηκε και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες

Έρευνα: Οι Έλληνες και οι Αλβανοί κατανάλωσαν το λιγότερο αλκοόλ στην Ευρώπη κατά το lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης