Παρίσι: Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής - Η Πενέλοπε Κρουζ πρέσβειρα του οίκου Chanel

Παρίσι: Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής - Η Πενέλοπε Κρουζ πρέσβειρα του οίκου Chanel

Το εντυπωσιακό show του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας, σε digital εκδοχή, φιλοξενήθηκε στο Grand Palais  της γαλλικής πρωτεύουσας

penelope-0
Σε digital εκδοχή, λόγω της πανδημίας, πραγματοποιείται από τις 25 Ιανουαρίου η Εβδομάδα Yψηλής Ραπτικής στο Παρίσι που θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιανουαρίου και ένα από τα πολυαναμενόμενα ψηφιακά shows ήταν του οίκου Chanel.


Κλείσιμο


H Virginie Viard, η creative director του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας εμπιστεύτηκε τον Ολλανδό φωτογράφο και σκηνοθέτη, Anton Corbijn για την παρουσίαση της συλλογής Haute Couture Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021 που φιλοξενήθηκε στους -γεμάτους από λουλουδένιες αψίδες, ροδοπέταλα και καμέλιες- χώρους του Grand Palais της γαλλικής πρωτεύουσας.



Με ένα remix του «Be My Baby» των Ronettes ξεκίνησε το show, που παρέπεμπε σε μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή, σαν γάμο, όπως είχε επιλέξει η Virginie Viard. Μάλιστα στις καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί περιμετρικά στον χώρο κάθονταν- σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους- οι πρέσβειρες και φίλες του διάσημου γαλλικού μόδας, ανάμεσα τους η Πενέλοπε Κρουζ, η Μαριόν Κοτιγιάρ, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ μαζί με τη μητέρα της Βανέσα Παραντί, η Σαρλότ Κασιράγκι οι οποίες παρακολούθησαν το εντυπωσιακό show, χειροκροτώντας θερμά στο φινάλε όταν η νύφη που εμφανίστηκε, αποχώρησε μαζί με το λευκό της άλογο.




Νωρίτερα ο φωτογράφος Anton Corbijn είχε απαθανατίσει με τον φακό του σε ασπρόμαυρη εικόνα τις διάσημες πρέσβειρες του οίκου Chanel, Πενέλοπε Κρουζ, Μαριόν Κοτιγιάρ και Λίλι Ρόουζ Ντεπ στο ατελιέ Υψηλής Ραπτικής του οίκου, που βρίσκεται στον αριθμό 31 της οδού Cambon, στο Παρίσι.










Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Ναβάλνι: Την Πέμπτη θα εξεταστεί η έφεση για την αποφυλάκισή του

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Ασκούμε πίεση στις εταιρείες για περισσότερα εμβόλια

Οι Γερμανοί μπέρδεψαν τα ποσοστά και έβγαλαν... άχρηστα τα εμβόλια της AstraZeneca
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης